0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Demetroula λάθος μου που δεν το διευκρίνησα, μιλάω για τους αποσπασμένους σε άλλους φορείς και υπηρεσίες του Υπ. Παιδείας (Περιφ. Διευθύνσεις, Διευθυνσεις πρωτοβάθμιας-δευτεροβαθμιας,ΑΕΙ,ΤΕΙ,Μητροπολεις,Ακαδημίες,Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου,ανεξαρτητες ή αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Υπουργείου,Γ.Α.Κ.... και δε συμμαζεύεται...) Αν αυτοί δεν πάρουν απόσπαση,τα βλέπω σκούρα,γιατι είναι πολλοί...είναι παααρααα πολλοί δυστυχώς. Μακάρι να βγω ψεύτρα.
Παράθεση από: Leniooo στις Αυγούστου 13, 2013, 12:00:47 amDemetroula λάθος μου που δεν το διευκρίνησα, μιλάω για τους αποσπασμένους σε άλλους φορείς και υπηρεσίες του Υπ. Παιδείας (Περιφ. Διευθύνσεις, Διευθυνσεις πρωτοβάθμιας-δευτεροβαθμιας,ΑΕΙ,ΤΕΙ,Μητροπολεις,Ακαδημίες,Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου,ανεξαρτητες ή αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Υπουργείου,Γ.Α.Κ.... και δε συμμαζεύεται...) Αν αυτοί δεν πάρουν απόσπαση,τα βλέπω σκούρα,γιατι είναι πολλοί...είναι παααρααα πολλοί δυστυχώς. Μακάρι να βγω ψεύτρα.Μη γραφετε ο,τι να 'ναι και τρομοκρατειτε αδικα τον κοσμο.Οι νηπιαγωγοι σε αυτες τις θεσεις ειναι παρα πολυ λιγοι.Το θεμα φετος ειναι αν θα αποφασισουν να καλυψουν τα κενα και πιο συγκεκριμενα αν θα λειτουργησουν τα ολοημεραΚαι περυσι το ιδιο κανανε. Με την προφαση ελλειψης ατομων αφησαν - εμμεσα - κλειστα πολλα ολοημερα κυριως στην Αττικη
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω πιστοποιηση επαρκειας braille, μπορω να την καταθεσω με την αιτηση αναπληρωτων, για να μετρησει στην ειδικη αγωγη ή δεν ξερω, να την καταθεσω οταν βγει η εγκυκλιος για την ειδικη αγωγη...... εχω δλδ τετοιο δικαιωμα ή δεν μετραει καθολου για τα δημοσια σχολεια;( ειμαι πε 60 )Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!
Τριαινοφόρε εισαι σίγουρος ότι ειναι τόσοι λίγοι; Μακάρι να ειναι έτσι όπως τα λες. Εγώ πάντως έμαθα μέσα απο Περιφερειακή Διεύθυνση για μεγάλες διαθεσιμότητες σε περίπτωση που δεν δώσουν αποσπάσεις (πχ. επαρχιακός νομός με 160 άτομα στη διάθεση- δάσκαλοι νηπιαγωγοί μαζί). Δεν είχα σκοπό να τρομοκρατήσω κανέναν,μεταφέρω αυτά που άκουσα και τον προβληματισμό μου ελπίζοντας να με διαψεύσει κάποιος.
Παράθεση από: anjee στις Αυγούστου 13, 2013, 01:37:05 amΘα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω πιστοποιηση επαρκειας braille, μπορω να την καταθεσω με την αιτηση αναπληρωτων, για να μετρησει στην ειδικη αγωγη ή δεν ξερω, να την καταθεσω οταν βγει η εγκυκλιος για την ειδικη αγωγη...... εχω δλδ τετοιο δικαιωμα ή δεν μετραει καθολου για τα δημοσια σχολεια;( ειμαι πε 60 )Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!Όχι. Η γραφή Braille δεν είναι απαραίτητο στοιχείο για να μπεις στους πίνακες της ειδικής (μεταπτυχιακό/διδακτορικό στην ειδική αγωγή ή σεμινάριο 400 ωρών στην ειδική αγωγή).Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!! Επομενως δεν παιζει ρολο πλεον το αν εχεις επαρκεια σε νοηματικη ή braille αν δεν εισαι ηδη αποφοιτος της ειδικης αγωγης ετσι;Γιατι θυμαμαι πριν καποια χρονια στους πινακες αναπλ της ειδικης υπηρχαν ατομα που ηταν πε 60 αλλα ειχαν επαρκεια braille ή 4 χρονια νοηματικης χωρις επαρκεια και τους επαιρναν....
Όχι. Η γραφή Braille δεν είναι απαραίτητο στοιχείο για να μπεις στους πίνακες της ειδικής (μεταπτυχιακό/διδακτορικό στην ειδική αγωγή ή σεμινάριο 400 ωρών στην ειδική αγωγή).Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!! Επομενως δεν παιζει ρολο πλεον το αν εχεις επαρκεια σε νοηματικη ή braille αν δεν εισαι ηδη αποφοιτος της ειδικης αγωγης ετσι;Γιατι θυμαμαι πριν καποια χρονια στους πινακες αναπλ της ειδικης υπηρχαν ατομα που ηταν πε 60 αλλα ειχαν επαρκεια braille ή 4 χρονια νοηματικης χωρις επαρκεια και τους επαιρναν....
Μα πως θα κλεισει τα ολοημερα απο τη στιγμη που ηδη εχουν γινει οι εγγραφες??