0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κακα νεα για τους καταστροφολογους αυτα.......
Παράθεση από: josua στις Αυγούστου 22, 2013, 03:05:42 pmκακα νεα για τους καταστροφολογους αυτα....... Καταρχας κανενας δεν θελει να καταστροφολογει απο μονος τουΑλλα οταν βγαινει επισημα το Υπουργειο και μιλαει για 2000 μονο αναπληρωτες, εμεις εχουμε καθηκον να σκεφτουμε βασει του Υπουργειου και οχι της josua (φιλικα το λεω)Και εγω παρ' ολο που εχω καποια σχετικη εσωτερικη πληροφορηση για πολλους παραπανω αναπληρωτες στην Πρωτοβαθμια, θελω να κραταω μικρο καλαθι, καθως προσωπικα πιστευω οτι ηδονιζονται κανονικα στην ιδεα να μας εξαλειψουν εντελως
θελω να κραταω μικρο καλαθι, καθως προσωπικα πιστευω οτι ηδονιζονται κανονικα στην ιδεα να μας εξαλειψουν εντελως
Παράθεση από: Triainoforos στις Αυγούστου 24, 2013, 01:30:49 pmθελω να κραταω μικρο καλαθι, καθως προσωπικα πιστευω οτι ηδονιζονται κανονικα στην ιδεα να μας εξαλειψουν εντελωςΑυτό είναι σίγουρο! Απλά ούτε αυτοί δεν μπορούν να καταργήσουν τη λογική. Και η λογική λέει ότι τα περισσότερα από τα 2000 κενά που θα υπάρξουν φέτος στους νηπιαγωγούς πρέπει να καλυφθούν.
Παράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 24, 2013, 04:19:43 pmΠαράθεση από: Triainoforos στις Αυγούστου 24, 2013, 01:30:49 pmθελω να κραταω μικρο καλαθι, καθως προσωπικα πιστευω οτι ηδονιζονται κανονικα στην ιδεα να μας εξαλειψουν εντελωςΑυτό είναι σίγουρο! Απλά ούτε αυτοί δεν μπορούν να καταργήσουν τη λογική. Και η λογική λέει ότι τα περισσότερα από τα 2000 κενά που θα υπάρξουν φέτος στους νηπιαγωγούς πρέπει να καλυφθούν.Ετσι μαθαινω κι εγω Ψαχνουν την καταλληλη φορμουλα προκειμενου να χρησιμοποιησουν εσπα και στη γενικη
O Μπρατης ανακοινωσε οτι αμεσως μετα τις γιορτες διοριζονται 95 νηπιαγωγοι (57 εναπομειναντες ΑΣΕΠ + 38 Ενιαιου Πινακα).Μακαρι να ισχυει....