0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και φυσικά εγώ το κράτος έχω και με το μέρος μου τους γονείς που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς φροντίζω τους μαθητές .Άντε μετά εσύ να διαματρυρηθείς για την επικείμενη αύξηση του ωραρίου !επίσης γονείς μη διαματρύρεστε για τα 30 άρια τμήματα, το απόγευμα τα παιδιά σας θα ναι πριγκηπόπουλα
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Φεβρουαρίου 24, 2013, 03:35:18 pmΜα γι' αυτό αφήνει άδεια τα σχολεία το πρωί!!δε σας φτάνει βρε αχάριστα πλάσματα που το καλό υπουργείο μας σας αφήνει να κοιμάστε τα πρωινά, παραπονιέστε κιόλας........ α.......και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα έρχεται και οδηγός στο σπίτι για να μας πηγαίνει στο σχολείο........
Μα γι' αυτό αφήνει άδεια τα σχολεία το πρωί!!
μα το λεει ξεκάθαρα..απο τον πίνακα αναπληρωτών θα πάρει...ΑΛΛΑ δεν λεει ΑΝ ειναι πλήρους ή ΑΜΩ, ΑΝ θα πληρώνεσαι το ιδιο ή αν θα υπολογ'ιζεις την προϋπηρεσια όπως και ένας αναπληρωτής του κανονικού προγράμματος..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ οτι θα παρει τ'οοοοοοοοοσο μεγάλο αριθμό...7000??70 μπορει, αλλα 7000?εδω τα ΖΕΠ ακόμη να λειτουργήσουν που ήταν και με λεφτά της ευρωπαικής ενωσης και προσλάμβαναν μονο 80 άτομα...και φέτος ακόμη το σκέφτονται..και δεν εχουν ΄πάρει κανέναν... και ξαφνικά θα πάρει 7000 φιλολογους,μαθηματικους και αγγλικους?3 ειδικότητες και 7000?ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΙΑ αυτο το υπουργείο?
μήπως εννοει 7 άτομα με 7000 ώρες?
Το 7000 ώρες είναι πιο λογικό!Εδώ είχε αφήσει στο έλεος του Θεού τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στο πρωινό πρόγραμμα και θα προσλάβει τόσους στην πρόσθετη;Κάτι ύποπτο μου φαίνεται και πάλι!