0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτός κι αν εννοείς η επιλογή να γίνει από τους τοπικούς πίνακες ωρομισθίων αλλά και πάλι είναι άδικο να πριμοδοτείται η εντοπιότητα γιατί έτσι αναιρείται ο κόπος όλων μας στον ΑΣΕΠ. Θα δεχόμουν να γίνει επιλογή από τον τοπικό πίνακα μόνο για αυτή τη φάση που αν γίνει το πρόγραμμα θα γίνει για 2 μήνες και είναι όντως παράλογο να ξεσηκωθούν αναπληρωτές και να βολοδέρνουν στα πέρατα της Ελλάδας
Παράθεση από: maria h asximi! στις Μαρτίου 14, 2013, 05:20:06 pmΕκτός κι αν εννοείς η επιλογή να γίνει από τους τοπικούς πίνακες ωρομισθίων αλλά και πάλι είναι άδικο να πριμοδοτείται η εντοπιότητα γιατί έτσι αναιρείται ο κόπος όλων μας στον ΑΣΕΠ. Θα δεχόμουν να γίνει επιλογή από τον τοπικό πίνακα μόνο για αυτή τη φάση που αν γίνει το πρόγραμμα θα γίνει για 2 μήνες και είναι όντως παράλογο να ξεσηκωθούν αναπληρωτές και να βολοδέρνουν στα πέρατα της ΕλλάδαςKαλα βρε παιδι μου ποιος θα παει αμω ενισχυτικης περα απο το σπιτι του ,ακομα και βενζινες να πληρωνει με ρισκο το τμημα να διαλυθει....ενισχυτικη ειναι,οχι πρωινο προγραμμα!
ρε παιδιά να είμαστε λογικοί, θα φύγει δηλαδή κάποιος να πάει για 10-15 ώρες μακριά από το σπίτι του όταν μένει τόσο μικρό διάστημα για να κλείσουν τα σχολεία ;σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα με αυτό που πάει να γίνει και πρέπει να γίνει και για τους αναπληρωτές. Μια περιοχή στην περιοχή που μένεις, εντοπιότητα, τα παιδιά να έχουν σταθερούς εκπαιδευτικούς, οι ντόπιοι να δουλεύουν, οι μακρινοί να μην ξοδεύουν μια περιουσία. Όχι αυτό το μπάχαλο κάθε χρόνο και η γκρίνια, είναι ακριβά εκεί, οι ντόπιοι δεν μου αρέσουν, το κλίμα είναι κακό, μου λείπει η οικογένεια μου, μίρλα μίρλα και ξανά μίρλα. Σπιτάκι του ο καθένας και αν έχει δουλειά δουλεύει αν δεν έχει ψάχνει κάτι άλλο.