0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση...τελικά όπως τα λέγαμε είναι: Αίτηση σε ένα μόνο ΣΚΕΔ και βάση του πίνακα η επιλογή. Καλά οι Κυκλάδες δεν είναι και ότι το αντιπροσωπευτικό για τις ώρες απασχόλησης αλλά οι αναλογίες μεταξύ των ειδικοτήτων κατά μέσο όρο έτσι θα είναι. Έχω μία απορία όμως. Ποιος θα πάει π.χ. στις Κυκλάδες για δύο ώρες απασχόληση;Του χρόνου σίγουρα η επιλογή θα γίνεται με άλλο τρόπο! Π.χ. Αίτηση σε κάθε δευτεροβάθμια και ίσως συμπλήρωση ωρών σε διαφορετικά ΣΚΕΔ.
Οχι ,βρε sikat και εδω θεσσαλονικη δεν παει καλα η χημεια ,χωρις να μου πουν ωρες απο Δευτεροβαθμια,απολυτοι σ'αυτο ,αλλά μου ειπαν ,οτι η χημεια δεν παει καλα.....
συναδερφοι μπηκα στο google και εψαξα τη δευτεροβαθμια αχαιας.μου εβγαλε τη διευθυνση και γραφει τα σκεδ και για αττικη και για θεσσαλονικη.
anixia δύσκολο να συμβεί αυτό. Άλλο πακέτο άλλο πρόγραμμα είναι η ενισχυτική που θα απασχολεί άνεργους εκπαιδευτικούς.Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 27, 2013, 05:25:46 pmΟχι ,βρε sikat και εδω θεσσαλονικη δεν παει καλα η χημεια ,χωρις να μου πουν ωρες απο Δευτεροβαθμια,απολυτοι σ'αυτο ,αλλά μου ειπαν ,οτι η χημεια δεν παει καλα.....Για την Χημεία έτσι είναι δυστυχώς. Για την Φυσική πιστεύω πολύ καλύτερα...
Παράθεση από: sikat στις Μαρτίου 27, 2013, 05:28:39 pmanixia δύσκολο να συμβεί αυτό. Άλλο πακέτο άλλο πρόγραμμα είναι η ενισχυτική που θα απασχολεί άνεργους εκπαιδευτικούς.Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 27, 2013, 05:25:46 pmΟχι ,βρε sikat και εδω θεσσαλονικη δεν παει καλα η χημεια ,χωρις να μου πουν ωρες απο Δευτεροβαθμια,απολυτοι σ'αυτο ,αλλά μου ειπαν ,οτι η χημεια δεν παει καλα.....Για την Χημεία έτσι είναι δυστυχώς. Για την Φυσική πιστεύω πολύ καλύτερα...Εννοω για τις παραμεθωριες περιοχες,σκεψου το λιγο.Οντως η φυσικη ειναι καλυτερα....
μεγιστο αριθμο ωρων για 1 εκπαιδευτικο ξερουμε?
Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 27, 2013, 05:40:47 pmΠαράθεση από: sikat στις Μαρτίου 27, 2013, 05:28:39 pmanixia δύσκολο να συμβεί αυτό. Άλλο πακέτο άλλο πρόγραμμα είναι η ενισχυτική που θα απασχολεί άνεργους εκπαιδευτικούς.Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 27, 2013, 05:25:46 pmΟχι ,βρε sikat και εδω θεσσαλονικη δεν παει καλα η χημεια ,χωρις να μου πουν ωρες απο Δευτεροβαθμια,απολυτοι σ'αυτο ,αλλά μου ειπαν ,οτι η χημεια δεν παει καλα.....Για την Χημεία έτσι είναι δυστυχώς. Για την Φυσική πιστεύω πολύ καλύτερα...Εννοω για τις παραμεθωριες περιοχες,σκεψου το λιγο.Οντως η φυσικη ειναι καλυτερα....Παντως οι ΠΕ03 , 02 προηγουνται σε ζητηση...
Νομίζω και οι Αγγλικών είναι σε μεγάλα γλέντια...πφφ απογοητευση
Μπορεί κάποιος να βάλει σε link την εγκύκλο; Πού θα κάνουμε αίτηση; Στη δευτεροβάθμια;