0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την αίτηση για την ενισχυτική διδασκαλία μπορούμε να τη βρούμε κάπου ηλεκτρονικά ή μας τη δίνουν μόνο στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας;Εκτός από την αίτηση τι άλλο χρειάζεται;
εκανα τα χαρτια μου σημερα. δε χρειαζεται κανενα αλλο εγγραφο.μονο τα στοιχεια που ζηταει η αιτηση. απο ο,τι μου ειπαν στη δευτεροβαθμια Ιωαννινων οι ωρες θα μοιραστουν.πχ στο ΣΚΕΔ που δηλωσα οι ωρες ειναι 18 και μου ειπαν πως λογικα θα παρουν δυο ατομα αν οχι περισσοτερα.
Την αίτηση για την ενισχυτική διδασκαλία μπορούμε να τη βρούμε κάπου ηλεκτρονικά ή μας τη δίνουν μόνο στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας;
Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 28, 2013, 01:32:38 pmAπαντηση απο Δευτεροβαθμια Θεσσαλονικης ''ναι αν παραιτηθει,ξεχωριστη ωρομισθια δηλ.σε διαφορετικες δομες δεν νοειται'' .Για πανω απο 4 ωρες θεωρεισαι ΑΜΩ και εκει αναλαμβανει το υπουργειο.Ευχαριστω πολυ.
Aπαντηση απο Δευτεροβαθμια Θεσσαλονικης ''ναι αν παραιτηθει,ξεχωριστη ωρομισθια δηλ.σε διαφορετικες δομες δεν νοειται'' .Για πανω απο 4 ωρες θεωρεισαι ΑΜΩ και εκει αναλαμβανει το υπουργειο.
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει; Δουλεύω σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό ως νηπιαγωγός, ενώ έχω και πτυχίο φιλολογίας και είμαι εγγεγραμμένη στους πίνακες. Γνωρίζετε εάν έχω το δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου;
Τη στιγμη που ο καθε διευθυντης επιλεγει χωρις κριτηρια, βρωμαει μεσο απο χιλιομετρα!