0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!! Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση άρνησης αν θα ισχύει ο αποκλεισμός από τους πίνακες για τα επόμενα 2 έτη?
Παράθεση από: patoulitsa στις Απριλίου 08, 2013, 07:25:05 pmΚαλησπέρα!! Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση άρνησης αν θα ισχύει ο αποκλεισμός από τους πίνακες για τα επόμενα 2 έτη?Ευτυχώς όχι, οι κυρώσεις δεν ισχύουν για εκπαιδευτικούς που αναλαμβάνουν υπηρεσία τους τέσσερις τελευταίους μήνες της σχολικής χρονιάς.
Παράθεση από: physicos1976 στις Απριλίου 08, 2013, 05:34:25 pmσυναδερφοι εσας η σειρα σας ειναι η ιδια με του ενιαιου πινακα?εγω ειμαι φυσικος και παρατηρησα σε αρκετους φυσικους οτι τους εχουν αλλες σειρες απο αυτη του ενιαιου.στον ενιαιο ειμαι Χ και αυτοι μου γραφουν σειρα Υ!!!!!!ειναι δυνατον?δεν μπορω να σκεφτω γιατι.Πρόκειται περί λάθους; Ένσταση πρωί-πρωί!
συναδερφοι εσας η σειρα σας ειναι η ιδια με του ενιαιου πινακα?εγω ειμαι φυσικος και παρατηρησα σε αρκετους φυσικους οτι τους εχουν αλλες σειρες απο αυτη του ενιαιου.στον ενιαιο ειμαι Χ και αυτοι μου γραφουν σειρα Υ!!!!!!ειναι δυνατον?δεν μπορω να σκεφτω γιατι.