0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινάει η ενισχυτική;
τι σημαινουν οι τελικοι πινακες που εκδοθηκαν για καθε διδε;;αν ειμαι 2ος οπως με εμφανιζει για 3 γυμνασια που εχουν ωρες τι θα γινει;;
Παράθεση από: gio66 στις Απριλίου 08, 2013, 10:56:18 pmΠαιδιά καλησπέρα. Δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα στενά το θέμα της ενισχυτικής γι αυτό θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος κάτι: τα κριτήρια ποια ήταν;;; βλέπω στην περιοχή μου φιλολόγους 23 ετών με σειρα 7000 και στον πίνακα Γ να έχουν προσληφθεί. Ποια ήταν τα κριτήρια;;; Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι ενδιάμεσοι δεν έκαναν αίτηση!!! Πίνακες υποψηφίων νομίζω είναι και όχι προσληφθέντων...
Παιδιά καλησπέρα. Δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα στενά το θέμα της ενισχυτικής γι αυτό θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος κάτι: τα κριτήρια ποια ήταν;;; βλέπω στην περιοχή μου φιλολόγους 23 ετών με σειρα 7000 και στον πίνακα Γ να έχουν προσληφθεί. Ποια ήταν τα κριτήρια;;; Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι ενδιάμεσοι δεν έκαναν αίτηση!!!
ΜΠΡΑ
Οι πίνακες είναι υποψηφίων αλλά στα περισσότερα σχολεία οι υποψήφιοι είναι λιγότεροι από τις θέσεις άρα θα δουλέψουν οι περισσότεροι ακόμα και αν είναι σειρά 7000 !