0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι όσοι ξεκινήσατε για πείτε μας εντυπώσεις!
elpida31, ναι και το Πάσχα μέσα είναι...ΑΜΩ είσαι!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Απριλίου 15, 2013, 09:56:35 pmΣυνάδελφοι όσοι ξεκινήσατε για πείτε μας εντυπώσεις!Σε εμένα δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Μερικά παιδιά που δήλωσαν για ενισχυτική δεν έρχονται και έρχονται κάποια άλλα αδήλωτα.Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το πρόγραμμα έχουν και άλλες δραστηριότητες, δεν βολεύουν τα δρομολόγια των λεωφορείων για να έρθουν από άλλα σχολεία και βαριούνται να περιμένουν αν έχουν κενή ώρα.Κάποια παιδιά έρχονται απλά να περάσουν την ώρα τους άλλα ενδιαφέρονται να λύσουν τις ασκήσεις για το σχολείο (άσχετα αν είναι πολύ δύσκολες ) και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ούτε όσα έμαθαν στο δημοτικό!!! Ένας μικρός αριθμός ενδιαφέρεται να μάθει τα βασικά, να λύσει τις απορίες του.Πρώτη φορά διδάσκω και έκρινα σκόπιμο να τους μάθω αυτά που θα τους βοηθήσουν να περάσουν το μάθημα αλλά και να συνεχίσουν στην επόμενη τάξη. Δεν ξέρω αν έκανα σωστά αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να τους κάνω τα δύσκολα ή το τελευταίο κομμάτι της ύλης αν δεν ξέρουν τίποτα από τα προηγούμενα.