0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι λέτε βρε παιδιά;
Δείτε τις αναθέσεις στη Σπάρτη ... http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%91%CE%A39-%CE%9D%CE%9C0Στον μοναδικό μαθηματικό δεν δώσανε το πλήρες ωράριο που δικαιούται , δώσανε σε χημικούς τα μαθηματικά β ανάθεση και στον μαθηματικό 1 ώρα χημεία. Δεν επιτρέπεται ανάθεση χημείας σε μαθηματικό! Αποτέλεσμα? Χημικοί με πλήρες ωράριο 15 ωρών! Και στον φυσικό δεν δίνουν πλήρες ωράριο φυσικής για να τις δώσουν στους χημικούς!Η προκήρυξη έλεγε ότι θα δωθούν οι β αναθέσεις αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ειδικότητες. Υπάρχει φυσικός και δεν παίρνει τις φυσικές. Υπάρχει μαθηματικός και δεν παίρνει όλα τα μαθηματικά. Για ποιο λόγο έγινε με αυτό τον τρόπο το μοίρασμα των ωρών?
Παράθεση από: sikat στις Απριλίου 15, 2013, 02:21:12 pmelpida31, ναι και το Πάσχα μέσα είναι...ΑΜΩ είσαι!Μπορείτε να μου πείτε από πόσες ώρες και πάνω είσαι ΑΜΩ;;
elpida31, ναι και το Πάσχα μέσα είναι...ΑΜΩ είσαι!
Μου είπαν στην Δευτεροβάθμια ότι δεν είμαστε ΑΜΩ αλλά θα πληρωθούμε σαν ΑΜΩ.... Για τα ένσημα δεν συζήτησα...(κακώς).
Επίσης, από λεφτα έμαθε κανείς τι θα δωθεί?
Παράθεση από: new_pe06 στις Απριλίου 17, 2013, 11:57:46 amΜου είπαν στην Δευτεροβάθμια ότι δεν είμαστε ΑΜΩ αλλά θα πληρωθούμε σαν ΑΜΩ.... Για τα ένσημα δεν συζήτησα...(κακώς).Τυπικό είναι με την ονομασία. Είστε Α.Μ.Ω. με κάποιες όμως αλλαγές στην νομοθεσία. Στην εγκύκλιο λέει λαμβάνοντας υπόψη το νόμο 3848 της Διαμαντοπούλου....Η διαφορά είναι στο ότι αλλιώς προσλαμβάνεστε, απολύεστε και σας αναθέτουν ώρες. Επομένως και η προϋπηρεσία λογικά μετράει σαν τους Α.Μ.Ω. αναλογικά δηλαδή με αυτούς του πλήρους ωραρίου. Το λογικά το λέω γιατί στην εγκύκλιο λέει επίσης λαμβάνοντας υπόψη και τις παρακάτω διατάξεις οι οποίες κατά την γνώμη μου δεν αναιρούν το νόμο 3848. Και για τα ένσημα ότι ισχύει για τους Α.Μ.Ω.
Παράθεση από: mary.pe03 στις Απριλίου 15, 2013, 06:53:23 pmΕπίσης, από λεφτα έμαθε κανείς τι θα δωθεί?Καλημέρα mary.pe03, χθες βράδυ διάβασα αυτήν την πληροφορία:http://www.cleverclass.gr/portal/index.php/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/3998-%CF%8D%CF%88%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82