0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria h asximi! στις Απριλίου 16, 2013, 11:07:29 pmΠαράθεση από: sikat στις Απριλίου 15, 2013, 02:21:12 pmelpida31, ναι και το Πάσχα μέσα είναι...ΑΜΩ είσαι!Μπορείτε να μου πείτε από πόσες ώρες και πάνω είσαι ΑΜΩ;; Από ότι ξέρω πλέον από 5 ώρες και πάνω είσαι ΑΜΩ!!!
Παράθεση από: sikat στις Απριλίου 15, 2013, 02:21:12 pmelpida31, ναι και το Πάσχα μέσα είναι...ΑΜΩ είσαι!Μπορείτε να μου πείτε από πόσες ώρες και πάνω είσαι ΑΜΩ;;
elpida31, ναι και το Πάσχα μέσα είναι...ΑΜΩ είσαι!
Συνάδελφοι που έχετε ξεκινήσει ενισχυτική έρχονται τα παιδιά στα μαθήματα ή κάνουν απουσίες;
Καλημέρα!Πήρα προχθες τη σύμβασή μου λέει για πέντε ώρες πως υπολογίζεται ως τα 5 /21 του μισθού του πλήρους ωραρίου (είναι κάπου 1090 αυτά) άρα καταλήγει σε 260 το μήνα μεικτά. Η δική μου απορία είναι θα μας δώσουν ένα μήνα ολόκληρο ή θα τα ανάγουν σε ώρες που κάναμε και θα καταλήξουν λιγότερα; Οσο για την λήξη της σύμβασης γράφει 15/5/13
Τι αλλαγές στην νομοθεσία; Μας επηρεάζουν κάπως αυτές οι αλλαγές;
Λίγο δύσκολο δεν είναι να κλείσουν τμήματα; Για να θεωρηθεί ότι κάποιος μαθητής διέκοψε πρέπει να απουσιάζει αρκετές φορές από τα μαθήματα βάσει νομοθεσίας. Δύο βδομάδες ακόμη μάθημα άρα δύσκολο το βλέπω να κλείνουν φέτος τμήματα
Απλά να θυμίσω ότι παλαιότερα υπήρχαν περιπτώσεις που ο συντονιστής έφτιαχνε ένα εικονικό τμήμα χωρίς να έχουν δηλώσει οι μαθητές μόνο και μόνο για να αυξηθούν τα τμήματα! Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα αυτό!