0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.pde.gr/index.php?page=6698Για γονείς μέχρι την πέμπτη 19/9, ας ελπίσουμε πως θα γίνουν πολλές αιτήσεις…
Ποιοί διδάσκουν στα κοινωνικά φροντιστήρια;
Γιατι απο τις Φυσικες Επιστημες υπαρχει η επιλογη Φυσικης, Χημειας, αλλά οχι
Παράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 03:52:22 pmΠοιοί διδάσκουν στα κοινωνικά φροντιστήρια;Διδάσκουν εθελοντές... Ξέρω έναν μάλιστα. Δεν είναι κακό το κοινωνινό φροντιστήριο, το κακό είναι ότι εκεί πάνε και άνθρωποι που μπορούν να πληρώσουν...
Παράθεση από: non-stop στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 12:15:47 pmΠαράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 03:52:22 pmΠοιοί διδάσκουν στα κοινωνικά φροντιστήρια;Διδάσκουν εθελοντές... Ξέρω έναν μάλιστα. Δεν είναι κακό το κοινωνινό φροντιστήριο, το κακό είναι ότι εκεί πάνε και άνθρωποι που μπορούν να πληρώσουν...Συνταξιουχοι καθηγητες καθως και καποιοι μονιμοι ,συμφωνω οτι πανε και μερικοι που μπορουν να πληρωσουν αλλα ειναι δυσκολο να ελεγχθει αυτο....
Η αλήθεια είναι ότι περισσότερη δυσκολία συναντούν στη φυσική και τη χημεία, παρά στη βιολογία στο γυμνάσιο. Αν και, από προσωπική εμπειρία, όσοι είχαν σοβαρά προβλήματα σε φυσική και χημεία, είχαν και σε βιολογία
Δεν είπε κανένας ότι μας φταίνε, ίσα ίσα το αντίθετο, μπορούν να συνυπάρξουν όλα.Και στα κοινωνικά παντοπωλεία και σε όλα τα κοινωνικά θεωρώ ότι οι υπάλληλοι πρέπει να είναι άνεργοι που εκεί προσφέρουν-δουλεύουν αμειβόμενοι με μια σχέση εργασίας και ασφαλισμένοι σε έναν ασφαλιστικό φορέα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικούς το θέμα φαίνεται άσχετο. Για ενισχυτική διδασκαλία μιλάμε πάλι στην οποία θα απασχοληθούν εκπαιδευτικοί. Γιατί να μην υπάρχει και αυτή η εναλλακτική να επιλέξουν όσοι ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία;Nero μπορεί να έχεις δίκιο για το ότι δεν μπορούν να πάνε μέσω ΕΣΠΑ ή ΟΑΕΔ , βασικά δεν γνωρίζω, αναρωτιέμαι κι εγώ. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι στο περσινό πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, υπήρχαν φορείς σε ορισμένες πόλεις που διοργάνωσαν ενισχυτική διδασκαλία ενταγμένη στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, αυτό με τα 625 ευρώ...