0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε γυμνάσιο αναφέρεσαι; Επειδή η ενισχυτική γίνεται μόνο σε γυμνάσια...
Δεν έχει βγει ακόμη η εγκύκλιος ενισχυτικής. Ακούγεται ότι γίνεται προσπάθεια να αυξηθούν οι ώρες από 8 σε 15. Αυτό το χει πει κάποιος επίσημα; Το έχει ζητήσει ο σύλλογος μας ή η ΟΛΜΕ επίσημα; Επίσης, μου είπε ο περσινός διευθυντής ότι δεν έχει ακόμη καμία ενημέρωση για ενισχυτική. Οπότε ποιές αιτήσεις γονέων αναμένουν, αφού δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση στους διευθυντές;
ναι σε Γυμνάσια.σε Λύκεια υπάρχει(θα υπάρξει) κάτι αντίστοιχο για φέτος;
Δεν έχει βγει ακόμη η εγκύκλιος ενισχυτικής. Ακούγεται ότι γίνεται προσπάθεια να αυξηθούν οι ώρες από 8 σε 15. Αυτό το χει πει κάποιος επίσημα; Το έχει ζητήσει ο σύλλογος μας ή η ΟΛΜΕ επίσημα;
Εγώ ξέρω ότι έχουν οργανωθεί άλλοι διευθυντές από τη σχολική χρονιά που πέρασε. Δλδ έχει έρθει σχετική ενημέρωση και μάλιστα έχω δει και το έγγραφο. Αλλά αυτός ο διευθυντής επέμενε ότι δεν έχει γραφτεί τίποτα στο πρωτόκολλο σχετικά με ενισχυτική. Ο ίδιος δεν έκανε τμήματα ενισχυτικής στο σχολείο του διότι δεν μπορεί τη χαρτούρα και πρέπει να κάθεται μέχρι τις 4 στο σχολείο. Όταν του ανέφερα ότι γίνεται να αναλάβει ένας άλλος την οργάνωση των καθηγητών αυτών, το ξανασκέφτηκε. Γενικά εξαρτώμαστε και από τη θέληση των διευθυντών.
Έτσι είπανε.Από την αρχή απευθυνόταν σε αναπληρωτές. Ούτε το 8 ούτε το 15 υπάρχει κάπου επίσημα.Όσο για την ενημέρωση, υπάρχει ανακοίνωση του Υπουργείου από τις 9 Σεπτεμβρίου, για αιτήσεις γονέων και κηδεμόνων των μαθητών γυμνασίων που ενδιαφέρονται για την ενισχυτική.