0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kopan, οι μόνιμοι έχουν δικαίωμα συμπλήρωσης ωραρίου στην ενισχυτική. Τώρα, αν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, δεν το ξέρω...
17669/Γ7/7-2-2014 (ΑΔΑ:
Ευχαριστώ και πάλι Tonik για τη βοήθεια!
Το 14 στην αίτηση λέει πως δεν εργάζομαι σε άλλο πρόγραμμα, ποιος σας είπε πως θα κάνετε αίτηση και μετά θα αποφασίσετε αν θα παραιτηθείτε για να εργαστείτε στην ενισχυτική? Σε όλα τα προγράμματα νομίζω πως υπάρχει δέσμευση και ισχύει την ώρα που υπογράφεις! [...]Για τους πονηρούληδες που πιστεύουν πως δεν θα τους εντοπίσουν ούτε θα τους καρφώσει κανείς θα τους στενοχωρήσω καθώς το ΙΚΑ και ο οαεδ ενημερώνονται αυτόματα ή με κάποια καθυστέρηση αλλά την ημέρα που θα πρέπει να πιάσετε δουλειά το πρώτο πράγμα που θα σας ζητήσουν είναι ο αριθμός ΙΚΑ ! Έτσι θα εντοπίσουν τις παρανομίες….
χεχεχε! μην είσαι τόσο σίγουρος αν δεν μας βάζουν ΙΚΑ ούτε καν έχουν ζητήσει τον αριθμό μητρώου ασφάλισης μάλλον δεν θα μας εντοπίσει και κανένας... σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη υποθέτω κάπου θα υπάρχουν όλοι οι "ωφελούμενοι"από το ΕΚΤ. Το πού και ποιος τους ελέγχει μου διαφεύγει.τώρα προσωπικά έθιξα το θέμα για να δείξω το άδικο-παράλογο της υπόθεσης να έχεις σύμβαση αλλά όχι δουλειά (τα ΚΔ
χεχεχε! μην είσαι τόσο σίγουρος αν δεν μας βάζουν ΙΚΑ ούτε καν έχουν ζητήσει τον αριθμό μητρώου ασφάλισης μάλλον δεν θα μας εντοπίσει και κανένας... σε πρώτη φάση.