0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου ειπε καποιος Δ/ντης οτι εφοσον μας παιρνει απο τον πινακα αναπληρωτων και οχι των ωρομισθιων μας τσεκαρουν στον πινακα οπως οταν μας προσλαμβανουν αναπλήρωτες.. παγιδα μου μυριζεται....
εγώ πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο τη Δευτέρα το πρωί και τους ρώτησα αν μπορώ να κάνω αίτηση εφόσον δουλεύω στην κοινωφελή.Η υπάλληλος μου είπε πως δεν ήξερε και πως θα ρωτούσε τον προϊστάμενο.Πραγματικά σε μία ώρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως μπορώ να κάνω αίτηση κανονικά και να παραιτηθώ σε περίππτωση που με καλέσουν και να προσκομίσω το χαρτί της παραίτησης.Εσείς σε αυτό βρίσκετε δόλο από τον υπάλληλο του Υπουργείου;Είχε κάποιο λόγο να μου πει ψέμματα;
Καλή η ενισχυτική, όμως δε δίνει ψωμί jak 13 γνωρίζεις πόσους αναπληρωτές θα πάρουν στη φάση που αναμένεται στη δευτεροβάθμια;
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος συνάδελφος που κατέθεσε χθες αίτηση για ενισχυτική, να μας δώσει το κλίμα; Υπήρχε κόσμος, ουρές, ταλαιπωρία ή μικρή συμμετοχή; Το σκέφτομαι να καταθέσω αίτηση και θα θελα να ξέρω τί επικρατεί γενικά.
Για έξτρα λεφτά, έστω και καθυστερημένα...Απλό...!!!Εκτός αν υπάρχει κάποιος νόμος που δεν επιτρέπει σε μόνιμο να κάνει ενισχυτική και τον αγνοώ...Καλημέρα σ όλους και όλες...
Α ωραία είχε κόσμο??Από οτι κατάλαβα αν μετά δηλώσεις σκεδ στη Κερατέα πχ κ σου δώσουν 8 ώρες θα πρέπει μετά να συμπληρώσεις άλλες 4 ώρες αλλού έτσι??? :)Μόνη μου ήμουνα.Χθες πήγα.Κατά τις 12...Εξάλλου δεν την καταχωρούν εκείνη την ώρα,απλά σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου.Μετά λέει θα τις στείλουν στον κάτω όροφο για καταχώρηση.
Καλημέρα,για την αίτηση,εκτός από το πρωτότυπο της αίτησης συμπληρωμένο,χρειάζεται και η ταυτότητα ή και αντίγραφο της ταυτότητας επικυρωμένο;από ότι κατάλαβα μόνο η ταυτότητα...;