0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που είναι?μπορείς να στείλεις λινκ γιατί 2 άτομα κοιτάμε και δε βλέπουμε?
σε περιπτωση που αργουν να βγαλουν προγραμμα καποια σχολεια, εμεις πληρωνομαστε κανονικα;απο ποτε μετρουν τα μορια και ο μισθος; απο τοτε που υπογραφουμε στη διδε η απο τοτε που ξεκιναμε τα μαθηματα;;;;;;;;ξερει καποιος να μας πει;
αν ισχύσει ότι και πέρισυ τότε οι ΑΜΩ πληρώνονται από αύριο μέχρι και τη λήξη του προγράμματος (νομίζω στις 15 Μαίου) ενώ οι ωρομίσθιοι μόλις αρχίσουν τα μαθήματα. Το ίδιο ισχύει και για την προυπηρεσία.
Με πήραν και από Δυτική Αττική που δεν το περίμενα διότι ήμουν μακριά από τους πρώτους 8. Με βολεύει μάλλον καλύτερα αλλά κάπου εδώ ξεκινάει το άγχος διότι τελευταία θέση που βρίσκομαι πλέον αν γίνει καμιά λαδιά άντε να βρεις το δίκιο σου. Στο καπάκι με παίρνουν και από Ανατολική για να μου πουν ότι ανέβηκα 10 θέσεις (οπότε όσοι είσαστε Ανατολική αττική υπολογίζεται 10 άτομα τουλάχιστον ότι έχουν αρνηθεί). Εδώ έχω βαρέσει ψυχολογική διάλυση. Αν πάω Δυτική Αττική και δω ότι θα μπορούσα να βολευτώ καλύτερα με ΟΑΣΑ στην Ανατολική θα είναι μεν άσχημο αλλά ο μεγαλύτερος φόβος είναι να με ξανά πάρουν από Δυτική και να μου πουν "Ουπς λάθος, είστε οριακά εκτός πίνακα" αμέσως μετά την παραίτηση από την Ανατολική.
Ετσι όπως τα λες είναι !!!!Άσε που αν είσαι τελευταίος στη Δυτική Αττική , είναι σχεδόν σίγουρο ότι πας στα Μέγαρα ... Ενώ αν στον πίνακα της Ανατολικής Αττικής είσαι σε υψηλότερη συγκριτικά θέση, εκεί έχεις μεγαλύτερη ικανότητα για καλύτερη επιλογή ΣΚΕΔ .Και σίγουρα, όπως ανέφερε κι άλλος παραπάνω, δεν αξίζει να κάνουμε 100 χιλιόμετρα την μέρα, για ενισχυτική
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Στα Μέγαρα δηλαδή (ή κάπου ενδοιάμεσα τέλος πάντων) δεν υπάρχουν καθηγητές που να είναι στους πίνακες?
Προς φιλολόγους: Η Δυτική Αττική έχει 6 και όχι 7 σκεδ τελικά.