0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μίλησα με υπουργείο.Εντός της εβδομάδας θα αποσταλεί εγκύκλιος έναρξης της ενισχυτικής στα σχολεία και οι συμβάσεις μας την άλλη εβδομάδα θα πάνε στις δ/νσεις,άρα εμείς θα υπογράψουμε από Μάρτιο και αν...Συνάδελφοι δεν παίρνουμε τα ρόπαλα?Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα!
είναι σίγουρο αυτό;
Εκπαιδευτικός ενεργός ή ανενεργός?Γιατί οι περισσότεροι από εμάς που μιλάμε εδώ κοιτάζουμε πού και πού τα πτυχία στο συρτάρι για να το θυμόμαστε...Το υπουργείο το έχει ξεχάσει.Αν εσύ είσαι τυχερός και σε αξιοποίησε μην εκφέρεις αποψη για μας τους άτυχους που ακόμη ώρες μας έταξαν και ώρες δε μας δίνουν!
Γνωρίζετε αν θα γίνει νέα φάση αναπληρωτών;
Είμαι τυχερή γιατί πριν χρόνια βρέθηκε συγγενής σε παραμεθώριο που με φιλοξένησε, για να μπορώ να κάνω πδσ. Από εκεί και πέρα, δε σε γνωρίζω προσωπικά ,ούτε το αρχικό μου ποστ ήταν απάντηση σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος. Απλά βλέπω μια μιζέρια που πραγματικά με ενοχλεί. Πάντα κάτι μας φταίει, αντί να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά ψάχνουμε αφορμή για να γκρινιάξουμε. Άμα δε βολεύει το πρόγραμμα ή η περιοχή του σκεδ, ΚΑΝΕΝΑΣ δε μας αναγκάζει να πάμε.
Καπου ακούστηκε μάλιστα ότι ΤΩΡΑ επικαιροποιούν τα ΣΚΕΔ, που σημαίνει ότι μπορεί να χαθούν ώρες, έτσι απλά...!Και ποιος μου λέει εμένα ότι υπηρχαν αυτες οι ώρες από πριν; Οταν με έβαζες να επιλέξω σκεδ, επέλεγα με βάση αυτές τις ώρες και αυτές τις ώρες δικαιούμαι να κάνω.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ.