0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έστειλε έγγραφο το Υπουργείο. Ξεκινάει τη Δευτέρα 10-03-2014.Από εκείνη την ημέρα υπολογίζεται η πληρωμή, ένσημα κ.λ.π.Αν όλα πάνε καλά η πληρωμή θα γίνει το νωρίτερο τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.Το πρόγραμμα λογικά θα λήξει στα μέσα Μαΐου (λήξη μαθημάτων). Δε γνωρίζω την ημερομηνία λήξης.
Αν όλα πάνε καλά η πληρωμή θα γίνει το νωρίτερο τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.Το πρόγραμμα λογικά θα λήξει στα μέσα Μαΐου (λήξη μαθημάτων). Δε γνωρίζω την ημερομηνία λήξης.
Μία ευγενέστατη κυρία μου απάντησε ότι τη Δευτέρα θα υπογράψουμε τις συμβάσεις.Της είπα ότι δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τις ΔΔΕ και μου είπε ότι θα ενημερωθούμε.Καλή μας αρχή
και μενα με ειδοποιησαν πιν απο λιγο για Δευτερα.
Μόλις με ειδοποίησαν να πάω τη Δευτέρα να υπογράψω....Η ευχή" καλή αρχή" ποτέ δεν ακούγεται ειρωνικά...π.χ. πάω να αλλάξω το χρώμα στα μαλλιά μου-καλή αρχή..., πάω για πρώτη φορά στο μπαλέτο-καλή αρχή...Όποια αρχή κι αν κάνουμε...μια χαρά είναι....Και βεβαίως να υπενθυμίσω ότι στα ημερολόγια παλαιότερων χρόνων και πολλών λαών η αρχή του έτους ήταν διαφορετική από την 1η Ιανουαρίου.Σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο είμαστε στην αρχή του έτους αγαπητοί μου ποτέ δεν είναι αργά για Κ Α Λ Η Α Ρ Χ Η