0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μιλώ έτσι γιατί καλό θα ήταν όσοι υπογράψετε τη δευτέρα να μην τρελαθείτε από χαρά και το δείξετε, αλλά να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας για όσα περάσαμε. Μη μας περάσουν και για χαζοχαρούμενα που θα δουλέψουμε 2 μήνες! όλα καλά όλα ανθηρά και όλα τ’αλλα ανήκουν στο παρελθόν, γιατί το μέλλον φαινεται ζοφερο...!Αντε να δούμε τι νέο θα προκύψει τη Δευτέρα..., το απευχομαι, αλλά το φοβάμαι..!
Tonik,δεν καταλαβαινω το ξέσπασμά σου;ωστοσο το δικαιολογώ γιατί τα νευρα όλων μας είναι σπασμένα!Νομίζω ότι ήμουν σαφής, ξεκαθάρισα τα πράγματα, δεν απευθύνομαι σε κανενα προσωπικά.Επειδή ανεφερα την adigoni,της ξεκαθαρισα ότι δεν καταφέρομαι εναντίον της και είδα ότι το εκτίμησε.Ίσα ίσα,βάζω και τον εαυτό μου μέσασε αυτά που λέω πάντα, γιατί ίσως ,αν ήμουν στη θέση σας, (γιατι δεν είμαι) από τη λαχτάρα μου να δουλέψω μπορεί να ξεχνούσα στιγμιαία την ταλαιπωρία που περασα και ίσως να συνεχίσετε να την περνάτε αν πρεπει να κυνηγατε τα παιδια για να κρατηθει ένα τμημα ή αν δεν πληρώνεστε εγκαιρως... ή αν, αν,αν.....!Την ευχή «καλή αρχή» την σχολίασα ειρωνικά και είπα ότι απευθύνεται καθαρά σε αυτούς που φταίνε για την κατάσταση.Αυτό σημαίνει ότι σας υπέδειξα να έχετε ενοχές;; Για όνομα του θεού!Αν είναι να μη μιλάμε εδω μέσα,να μη λέμε την άποψή μας. Ωστόσο, πρεπει να σου πώ ότι όντως καποιοι και εδώ, αλλά και άτομα με τα οποια μιλώ δια ζώσης,έχουν αυτή την αντίληψη:« Πάλι καλά που ξεκινάμε και τώρα,μη μιλάς καθόλου»! Αυτά είχα να πω και συγγνώμη αν προσέβαλα εσένα ή κάποιον άλλο,δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Ποιο είναι μικτό και ποιο το καθαρό ποσό που λαμβάνουν ανά ώρα οι ωρομίσθιοι;Εννοώ την μικτή ωριαία αντιμισθία και την καθαρή ωριαία αντιμισθία.Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει υπεύθυνα;Ζητώ συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος.
Ο,τι σου πει ο υπεύθυνος της ενισχυτικής από το υπουργείο. Υποτίθεται ότι εκείνον συμβουλεύονται οι διευθύνσεις.
Ευχαριστώ για την απάντηση.Απλώς ρωτησα γιατί πρώτα θα υπογράψω με τη δευτεροβάθμια σύμβαση και μετά με ταΚΔ