0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο δε διαφωνούμε, σωστά όλα τα επιχειρήματα αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Το παιχνίδι είναι πολύ καλά στημένο. Εκατοντάδες άτομα έκαναν αίτηση για λιγότερες από 10 θέσεις στο νομό μου! Αν λοιπόν αρνηθώ εγώ και όλοι όσοι έχουμε πολλά μόρια να είσαι σίγουρος ότι πολλοί παρακάτω θα δεχτούν. Εγώ απλά θα χάσω όσα ελάχιστα θα κέρδιζα από την ολιγόμηνη εργασία μου. Και πίστεψέ με ξέρω και πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις το διορισμό σου για ένα μόριο. Τώρα, βέβαια, αυτή η πιθανότητα έχει απομακρυνθεί για τα καλά. Ας βρούμε έναν άλλο τρόπο να παλέψουμε, πιο αποτελεσματικό. Ξέρετε ότι είναι αδύνατο να συνεννοηθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί και να απαξιώσουν το θεσμό της ενισχυτικής. Ούτε θα το πονέσει το κράτος ή το υπουργείο ή το μαθητή και το γονιό αν δε λειτουργήσει η ενισχυτική. Άλλος τρόπος χρειάζεται, πιο μαζικός, πιο δυναμικός με ενωμένους όλους τους εκπαιδευτικούς και την κοινωνία μαζί.
αν δε δουλευουμε τημ Παρασκευη χανουμε το ενσημο
Θα πάρουν και πάνω από 30 το 50% θα είναι μακροχρόνια άνεργοι.Μέσα στο Μάρτιο λένε…. ηλεκτρονικά θα γίνουν αιτήσεις στον οαεδ, θα πάρουν 2000 καθηγητές σε Αθήνα Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη και Χαλκίδα!http://dide-anatol.att.sch.gr/tte/apofasi_odhgou_ylop.pdfΣελ 38 και 77 Ο μήνας θεωρείται πλήρης και το ποσό των 150 ευρώκαταβάλλεται στο ακέραιο ανεξαρτήτως των ημερών λειτουργίας του ΣΚΕΔ εντός του μήνα. Δηλαδή για 34 μέρες εργασίας 450
ειναι η ωρα περασμενη και δυσκολη αλλα το πανω απο 30 που το λεει?
Ερι διάβασε εδώ για το κοινωνικό φροντιστήριοhttp://www.alfavita.gr/arthron/3150-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC#ixzz2vXW7mcNz Να ευχηθώ και καλό τέλος σε όσους υπογράψουν σύμβαση σήμερα, περισσότερο αφορά τους μαθηματικούς υπάρχει κίνδυνος να σας κάνουν δώρο Πάσχα νέα σύμβαση με λιγότερες ώρες, για να το αποφύγετε να μπορείτε να κάνετε μάθημα τρίτη και έτσι θα υπάρχει δικαιολογημένη απουσία την 25/3.Θα σας δώσουν και λίγα χρήματα ως μη ληφθείσα άδεια στο τέλος. Νομίζω πως αντιστοιχεί σε 4 ημερομίσθια.