0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vikoulaki τι εννοεις για τη συγκεκριμενη επιλαχουσα? Αν θελεις γινε σε παρακαλω λιγο πιο σαφης!
εχει ξανασυμβει ρε παιδια να διοριστουνε 35 η 40 επιλαχοντες του ΑΣΕΠ?
Ποια ειναι η γνωμη σου για τον αναπληρωτη με τον αριθμο 16? Ειναι ασεπιτης 2 και ενω εχει 20 μορια καθαρης προυπηρεσιας δεν τον βρισκω στον ενιαιο πινακα διορισμων(Γιατι αραγε...)
vikoulaki τι εννοεις για τη συγκεκριμενη επιλαχουσα? Αν θελεις γινε σε παρακαλω λιγο πιο σαφης!Ποια ειναι η γνωμη σου για τον αναπληρωτη με τον αριθμο 16? Ειναι ασεπιτης 2 και ενω εχει 20 μορια καθαρης προυπηρεσιας δεν τον βρισκω στον ενιαιο πινακα διορισμων(Γιατι αραγε...)Και μια γενικοτερη ερωτηση, εχει ξανασυμβει ρε παιδια να διοριστουνε 35 η 40 επιλαχοντες του ΑΣΕΠ? Πως μου φαινεται πως οσο εμεις κανουμε τετοιους υπολογισμους, η ΘΕΑ ΤΥΧΗ γελα...
Για τον αριθμό των επιλαχόντων υποθέσεις κάνουμε και αυτό γιατι επικρατεί η άποψη οτι ο κόσμος προτιμά τον ενιαίο λόγω καλύτερης τοποθέτησης.Αυτό εξαρτάται και απο τα κενά -τα οποία δεν γνωρίζουμε συνήθως- και απο τις περιοχές.
Στην αίτηση για μόνιμο διορισμό γράφει:ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ • ΚΛΑΔΟ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡOΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : • ΠΙΝΑΚΑ: ΑΣΕΠ ΕΝΙΑΙΟ [
peri την έκανα την έρευνα μου το βράδυ, αλλά είπα αυτή την φορά να σου δώσω το προβαδισμα και την χαρά και την ελπίδα οτι του χρόνου θα διοριστεις
peri αν βγούν σωστοι οι υπολογισμοί μου, θέλω κέρασμα κατά προτίμηση σοκολατοειδές
...δεν ξαναγράφω τίποτα (κλαψ!) ...νιώθω τόσο ασήμαντος..(!)