0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενώ αν δεν τα δηλώσεις και σε πάρουνε εκεί , δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις 2 χρόνια , σωστά ;
Ειναι παρακινδυνευμενες ειναι προβλεψεις του φιλου που εχει κανει ωστοσο εξαιρετικη δουλεια. κανει προβλεψη για την αποκτηση προυπηρεσιας για το 2008 παιρνοντας μεσο ορο της συνολικης προυπηρεσιας που εχει αποκτησει καποιος στα οσα χρονια την εχει αποκτησει. οταν οι θεσεις παιζονται στα δεκατα η και εκατοστα το σφαλμα της προσεγγισης ειναι μεγαλο. εμενα για παραδειγμα για φετος μου δινει το μισο απο αυτο που θα παρω. μπορει παντως να βγαλει μια γενικη εικονα για το που θα κυμανθει η βαση αναπληρωσης.
[Νομίζω κάπου πρέπει να έχει ένα κουτάκι "Και οπουδήποτε αλλού".Αν το τικάρεις είναι σα να διαλέγεις και τα υπόλοιπα, αν δεν το τικάρεις ίσως κινδυνεύεις να μη σε πάρουν και να πάνε στον επόμενο που το δήλωσε.Μοναδική περίπτωση να πας σε δυσπρόσιτο και να μην κάνεις διετία είναι να διοριστείς στην περιοχή του σχολείου (π.χ. Α' Δωδεκανήσου) και μετά να σου πουν ότι έχω κενό στο Γεννάδι (που είναι δυσπρόσιτο, αλλά εσύ θα έρθεις για ένα χρόνο, χωρίς οργανική),Μπορεί να κάνω και λάθος σε κάποια από τα παραπάνω, αλλά νομίζω έτσι είναι...