0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν τα δηλώσεις πώς θα σε πάρουνε;Νομίζω κάπου πρέπει να έχει ένα κουτάκι "Και οπουδήποτε αλλού".Αν το τικάρεις είναι σα να διαλέγεις και τα υπόλοιπα, αν δεν το τικάρεις ίσως κινδυνεύεις να μη σε πάρουν και να πάνε στον επόμενο που το δήλωσε.Μοναδική περίπτωση να πας σε δυσπρόσιτο και να μην κάνεις διετία είναι να διοριστείς στην περιοχή του σχολείου (π.χ. Α' Δωδεκανήσου) και μετά να σου πουν ότι έχω κενό στο Γεννάδι (που είναι δυσπρόσιτο, αλλά εσύ θα έρθεις για ένα χρόνο, χωρίς οργανική),Μπορεί να κάνω και λάθος σε κάποια από τα παραπάνω, αλλά νομίζω έτσι είναι...
Παράθεση από: Siobaras στις Ιουνίου 09, 2008, 02:36:52 pmΑν δεν τα δηλώσεις πώς θα σε πάρουνε;Νομίζω κάπου πρέπει να έχει ένα κουτάκι "Και οπουδήποτε αλλού".Αν το τικάρεις είναι σα να διαλέγεις και τα υπόλοιπα, αν δεν το τικάρεις ίσως κινδυνεύεις να μη σε πάρουν και να πάνε στον επόμενο που το δήλωσε.Μοναδική περίπτωση να πας σε δυσπρόσιτο και να μην κάνεις διετία είναι να διοριστείς στην περιοχή του σχολείου (π.χ. Α' Δωδεκανήσου) και μετά να σου πουν ότι έχω κενό στο Γεννάδι (που είναι δυσπρόσιτο, αλλά εσύ θα έρθεις για ένα χρόνο, χωρίς οργανική),Μπορεί να κάνω και λάθος σε κάποια από τα παραπάνω, αλλά νομίζω έτσι είναι...Εγώ όταν ρώτησα μου είπανε πως διετία κάθεσαι μόνο όταν έχεις γράψει ονομαστικά το δυσπρόσιτο σχολείο στη δήλωση περιοχών. Το κουτάκι που αναφέρεις λέει 'αποδέχομαι τον διορισμό σε δυσπρόσιτο'. Αλλά δεν το δηλώνεις ως προτίμηση.
συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα του υπεπθ θα γινουν οι συμπηρωματικοι πριν το 3ο δεκαημερο του αυγουστου
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΕΠΘ το οποίο επιβεβαιώθηκε με μικρές τροποποιήσεις (χρονικές) σε σύσκεψη της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ για τους μόνιμους διορισμούς προβλέπονται τα εξής:- Από Δευτέρα 21/7 μέχρι Παρασκευή 25/7 αιτήσεις για μόνιμους διορισμούς. - 28/7 έως 1/8 ανακοίνωση διορισμών - Οι αποφάσεις διορισμών δημοσιεύονται σε ΦΕΚ στις 20/8.- Από 21/8 μέχρι 25/8 παρουσίαση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.
Επιλαχόντες από τον πίνακα αναπληρωτών δεν υπάρχουν.Ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος.