0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια καλημερα. Γνωριζει κανεις γιατι δεν εκδοθηκε ο ενιαιος πινακας διορισμων;;;Τις αλλες χρονιες εβγαινε μαζι με τους πινακες αναπληρωτων...
Η απάντηση είναι επειδή δεν υπήρξε στην πρόσκληση (προκήρυξη) για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και παράλληλη πρόσκληση για ένταξη στους πίνακες διορισμών (όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές).Τώρα, αν ρωτάς γιατί άλλαξε φέτος η προκήρυξη, κάπου πάει το μυαλό μου.Αυτό πάντως που έχω να δηλώσω είναι ότι αν τολμήσουν να κάνουν φέτος διορισμους (40%) από τον περσινό πίνακα, τον λόγο θα έχουν τα δικαστήρια. Μην νομίζουν ότι είμαστε τόσο πρόβατα.
Παράθεση από: peris_PE19 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 12:30:32 pmΗ απάντηση είναι επειδή δεν υπήρξε στην πρόσκληση (προκήρυξη) για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και παράλληλη πρόσκληση για ένταξη στους πίνακες διορισμών (όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές).Τώρα, αν ρωτάς γιατί άλλαξε φέτος η προκήρυξη, κάπου πάει το μυαλό μου.Αυτό πάντως που έχω να δηλώσω είναι ότι αν τολμήσουν να κάνουν φέτος διορισμους (40%) από τον περσινό πίνακα, τον λόγο θα έχουν τα δικαστήρια. Μην νομίζουν ότι είμαστε τόσο πρόβατα.Η φυσιολογική απάντηση μπορεί να είναι, οτι φέτος δεν θα γίνουν διορισμοί.
Λοιπον συναδελφοι...παρακολουθωντας τις πολιτικες εξελιξεις και τα οσα λεγονται για την καλυψη του δημοσιονομικου κενου το 2014...προσεξτε τι λενε :"...Tα μέτρα αφορούν τις τρύπες στη συλλογή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, τη μείωση των δαπανών σε ΔΕΚΟ και πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τις συγχωνεύσεις οργανισμών κυρίως στον τομέα της υγείας και της παιδείας και την αυστηρή εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, με ποινές σε όσους το παραβιάζουν..."ανακληση απο : http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231273695Φανταζομαι - υποθετω οτι οι εξελιξεις θα ειναι δυσαρεστες για οσους απο εμας περιμενουμε τον διορισμο - θαυμα, για ακομη μια χρονια...του χρονου εννοω...εεε μεχρι τα 50-55 κατι θα γινει φανταζομαι...!!!Ειλικρινα...ντρεπομαι...
Καλησπέρα παίδες,γνωρίζει κανείς το ποσοστό 40% στους διορισμούς που πρόκειται να κάνει το υπουργείο (με την παρούσα εγκύκλιο http://www.pde.gr/index.php?page=7084), πως μεταφράζεται σε αριθμό διορισμών ?