0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και όλα αυτά με τις α αναθέσεις.
Εγώ πάντως αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι συντάξεις στις βασικές ειδικότητες θα είναι οι διπλάσιες από φέτος .Μέχρι τώρα είναι 5000 στην δευτεροβάθμια και ο αριθμός αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα .
Παράθεση από: infinity_kos στις Μαΐου 25, 2013, 07:04:20 pmκαι όλα αυτά με τις α αναθέσεις.Προφανώς στο υπουργείο λένε ψέμματα ή δεν είναι τόσο ακριβείς. Με α μόνο ανάθεση στις γύρω περιοχές μου δεν καλύπτονται τα κενά της ειδικότητάς μου. Με β και γ αναθέσεις που υπάρχουν ήδη εδώ και δεκαετίες, ναι. Και τι να λέμε τώρα είναι λογικό το δεύτερο. Τί, θα απολύσουν την ειδικότητα που περισσεύει για να πάρουν καινούργιους από άλλη; Δεν γίνονται αυτά.
Παράθεση από: dina 94 στις Μαΐου 25, 2013, 11:04:17 pmΕγώ πάντως αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι συντάξεις στις βασικές ειδικότητες θα είναι οι διπλάσιες από φέτος .Μέχρι τώρα είναι 5000 στην δευτεροβάθμια και ο αριθμός αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα .5000 συντάξεις στις βασικές ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας από πότε; Από πού προκύπτει αυτό το νούμερο;Μες στη χρονιά μόνο μέσω ΚΥΣΔΕ συνταξιοδοτείται κάποιος και τα νούμερα είναι πολύ μικρότερα σε σχέση με αυτές που γίνονται το 1ο 10ήμερο του Ιουλίου.
Περίπου 3200 υπέβαλαν παραίτηση μέχρι και 10 Ιουλίου 2012 και αποχώρησαν από την Υπηρεσία μέχρι 10 Αυγούστου 2012.Περίπου 500 υπέβαλαν παραίτηση μέσω ΚΥΣΔΕ από 1 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι σήμερα και αποχώρησαν από την Υπηρεσία.
δεν θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση utenar , αλλά για την τιμή των όπλων των χημικών συναδέλφων μου , που ονειρεύτηκες τους σε αφθονία αποσπασμένους σε γραφεία χημικούς η σε διάθεση ;