0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΣΟΙ εχουν πλαστα πτυχια να εξαφανιστουν απλα.....ΑΥΤΟΙ ειναι που πρεπει να φυγουν απο ολους.....Το προβλημα ειναι συναδελφοι οτι με τοσες υπεραριθμιες (ας ειναι καποιες πλασματικες) ολοι αυτοι που θα πανε? στο διπλα σχολειο εχει και εκει υπεραριθμους...οπως και στον διπλα νομο αλλα και στον πιο διπλα αρα τι θα γινουν αυτοι οι υπεραριθμοι? Νομιζω ολοι καταλαβαινετε οτι θα απολυθουν και μαλιστα αμεσα...και δεν μιλαμε για 2-3-4 χρονια.....αυτο θα γινει αμεσα σε 2-3-4 ΜΕΡΕΣ..μην εχετε την ελπιδα οτι θα μας ενημερωσουν πιο πριν....μια μερα θα πουνε φευγουν αυτοι γιατι δεν εχω πουθενα να τους βαλω....ΟΣΟΙ νομιζουν οτι δεν θα γινει κατι τετοιο απλα εθελοτυφλουν, οσοι επισης νομιζουν οτι αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας δεν ζει μαλλον στην πραγματικοτητα αλλα στον αγγελικα πλασμενο δικο του κοσμο. ΑΝ μου πει καποιος οτι ναι συναδελφε αλλα εδω καιγομαστε ...θα πω οτι το ξεραμε απο Σεπτεμβρη και καναμε τις στρουθοκαμηλους λες και ειμαστε αλεξισφαιροι ή οτι θα μας λυπηθουνε......Ακομα και τωρα ακουω απο συναδελφους οτι τιποτα δεν θα γινει......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορω......Οσο Για το ΕΣΠΑ ναι μπορουμε να στειλουμε καταγγελια οτι πληρωνοντε καποιοι μεσω εσπα...ΓΙΑΤΙ δεν την στελνουμε στην Ευρωπαικη ενωση...αμεσα τωρα μην πω χθες....
Λοιπον οι πρωτες απολυσεις θα είναι των συναδελφων οι οποίοι εχουν καταθέσει πλαστα πιστοποιητικά Ποσοι είναι αυτοι; Αρκετοι με μεταπτυχιακα μαιμου πιστοποιητικα ξενων γλωσσων ανυπαρκτα πιστοποιητικα γνωσης Η/Υ επίσης ανυπαρκτα Θα ακολουθησουν υποχρεωτικες μεταθεσεις στις οποιες θα απολυθουν όσοι αρνηθουν την μετακινηση Αυτα στην αρχη για να μην υπαρξουν αντιδρασεις Κατοπιν θα γινονται απολυσεις με προφαση την κακη αξιολογηση Κρατειστε αυτο το μηνυμα μου για να δουμε αν θα βγει αληθινο μετα ααπο καποια χρονια
τωρα στη νετειδατε τι εγραφε??καταργηση οργανικων 1800 γυμναστων και 2500 πληροφορικων.....α ρε κλεισιμο που τησ χρειαζεται της ΕΡΤ....ακομη κι η κρατικη τηλ. κατα των εκπαιδευτικων
2000 ήταν τα άτομα της ολυμπιακής παιδείας.