0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα και στο σχολείο που είμαι μέτρησαν τα τετραγωνικά κάθε τάξης! Δε θέλουν με τίποτα να διορίσουν εκπαιδευτικούς! Αυτό είναι το θέμα! Προσπαθούν να τους μειώσουν! Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει στο μέλλον κι άλλη αύξηση ωραρίου!
Οπότε για Αττική δε νομίζω να διορίσουν αναπληρωτή! Όσοι θέλουν να εργαστούν του χρόνου θα πρέπει να ξενιτευτούν!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Μαΐου 31, 2013, 07:04:31 pmΟπότε για Αττική δε νομίζω να διορίσουν αναπληρωτή! Όσοι θέλουν να εργαστούν του χρόνου θα πρέπει να ξενιτευτούν!Το επαναλαμβανω...Αν χρειαστουν καποιοι σε αλλες περιοχες ,εννοειται ΑΜΩ και οχι ΑΚΩ των 23 ωρων πια ,αλλαξαν τα πραματα.....
Παράθεση από: anixia στις Μαΐου 31, 2013, 07:06:15 pmΠαράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Μαΐου 31, 2013, 07:04:31 pmΟπότε για Αττική δε νομίζω να διορίσουν αναπληρωτή! Όσοι θέλουν να εργαστούν του χρόνου θα πρέπει να ξενιτευτούν!Το επαναλαμβανω...Αν χρειαστουν καποιοι σε αλλες περιοχες ,εννοειται ΑΜΩ και οχι ΑΚΩ των 23 ωρων πια ,αλλαξαν τα πραματα.....Μα και γω σε ΑΚΩ αναφέρομαι!
Έχουν δείξει να θέλουν συνάδελφε;