0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω! Αλλωστε και οικογενειακες υποχρεωσεις να μην εχεις αν πας καπου με 850
Καλησπέρα και από εμένα. Δεν βλέπω πολλούς "παλιούς" στο Forum και ανησυχώ . Όσοι δεν έχουν παιδιά (γιατί για εμένα αυτές είναι κυρίως οι οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς ο/η σύντροφος του καθενός ζυγίζει τις καταστάσεις και αντιλαμβάνεται το αυτονόητο...), θα το δηλώσουν το κουτάκι. Πρόκειται για μια καθοριστική χρονιά που θα δείξει πολλά για το μέλλον μας στο χώρο της εκπαίδευσης..Είναι κρίμα κάποια στιγμή, ειδικά όσοι είναι υψηλά στον πίνακα, να μείνουν πίσω επειδή δήλωσαν μόνο το νομό τους..Τα οικονομικά όλων μας είναι χάλια..Τριγύρω μας όμως κυριαρχεί η ανεργία και δεν μπορεί..κάποια στιγμή θα ανοίξουν οι πίνακες και κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να προσλάβει μόνιμο προσωπικό. Δεν μπορεί να δουλεύει για πάντα με αναπληρωτές. Πολύς κόσμος θα φύγει από τα σχολεία με σύνταξη. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Ίσως αρκετά αισιόδοξη. Τι να πω..Αλλά ακόμη κι αν δεν ξαναπάρει μόνιμο προσωπικό τουλάχιστον κάποιοι θα εργάζονται σαν αναπληρωτές. Είναι μεγάλο θέμα να περιμένεις από κάπου χρήματα για να μπορείς τουλάχιστον να αυτοσυντηρείσαι και να νιώθεις αξιοπρεπής τουλάχιστον απέναντι στους οικείους σου που καταξοδεύτηκαν τόσα χρόνια για τα παιδιά τους.. Το "μόνο τον νομό μου" είναι μεγάλο ρίσκο φέτος...
Παράθεση από: eva7 στις Ιουνίου 01, 2013, 07:44:39 pmΌσοι δεν έχουν παιδιά (γιατί για εμένα αυτές είναι κυρίως οι οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς ο/η σύντροφος του καθενός ζυγίζει τις καταστάσεις και αντιλαμβάνεται το αυτονόητο...), θα το δηλώσουν το κουτάκι. Πρόκειται για μια καθοριστική χρονιά που θα δείξει πολλά για το μέλλον μας στο χώρο της εκπαίδευσης..Είναι κρίμα κάποια στιγμή, ειδικά όσοι είναι υψηλά στον πίνακα, να μείνουν πίσω επειδή δήλωσαν μόνο το νομό τους..Τα οικονομικά όλων μας είναι χάλια..Τριγύρω μας όμως κυριαρχεί η ανεργία και δεν μπορεί..κάποια στιγμή θα ανοίξουν οι πίνακες και κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να προσλάβει μόνιμο προσωπικό. Δεν μπορεί να δουλεύει για πάντα με αναπληρωτές. Εννοειται οτι μπορει!!! Εφ' ορου ζωης κιολας
Όσοι δεν έχουν παιδιά (γιατί για εμένα αυτές είναι κυρίως οι οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς ο/η σύντροφος του καθενός ζυγίζει τις καταστάσεις και αντιλαμβάνεται το αυτονόητο...), θα το δηλώσουν το κουτάκι. Πρόκειται για μια καθοριστική χρονιά που θα δείξει πολλά για το μέλλον μας στο χώρο της εκπαίδευσης..Είναι κρίμα κάποια στιγμή, ειδικά όσοι είναι υψηλά στον πίνακα, να μείνουν πίσω επειδή δήλωσαν μόνο το νομό τους..Τα οικονομικά όλων μας είναι χάλια..Τριγύρω μας όμως κυριαρχεί η ανεργία και δεν μπορεί..κάποια στιγμή θα ανοίξουν οι πίνακες και κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να προσλάβει μόνιμο προσωπικό. Δεν μπορεί να δουλεύει για πάντα με αναπληρωτές.