0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην ΟΛΜΕ ιδιαιτερα μετα την προσφατη καταπτυστη σταση της.
Μην ξεχνάμε ότι ένα τμήμα γυμνασίου ή λυκείου μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς να διδάσκεται κάποιο μάθημα λόγω μη πρόσληψης κάποιου συναδέλφου! Στο δημοτικό όμως δεν μπορεί να γίνει γιατί πολύ απλά δε λειτουργεί ολόκληρο το τμήμα!!
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουνίου 30, 2013, 01:27:06 pmΔεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην ΟΛΜΕ ιδιαιτερα μετα την προσφατη καταπτυστη σταση της.Αλλαξαν οι συσχετισμοι,υπαρχει πιο μεγαλη αγωνιστικη διαθεση,γενικως αλλαζουμε ολοι μας.Οι εξελιξεις δεν αφηνουν κανενα περιθωριο.προσωπικα εχω προσδοκιες απο αυτη την αλλαγη.
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Ιουνίου 30, 2013, 01:16:32 pmΜην ξεχνάμε ότι ένα τμήμα γυμνασίου ή λυκείου μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς να διδάσκεται κάποιο μάθημα λόγω μη πρόσληψης κάποιου συναδέλφου! Στο δημοτικό όμως δεν μπορεί να γίνει γιατί πολύ απλά δε λειτουργεί ολόκληρο το τμήμα!!Και εγώ με αυτή την έννοια λέω ότι δεν θα βιαστούν να πάρουν αναπληρωτές στην βθμια. Επιπλέον αρχές Σεπτεμβρίου λογικά θα μοιράζουν ακόμη τους μόνιμους ανά την Ελλάδα.