0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο αριθμός 11000 είναι προφανές ότι εξυπηρετεί το επικοινωνιακό παιχνίδι του Αρβανιτόπουλου και της κυβέρνησης.Το διαβάζει ο άσχετος στην εφημερίδα ή το ακούει στις ειδήσεις , το συγκρίνει με το περσινό αριθμό των 12000 και όλα μια χαρά.
Ο αριθμός 11000 είναι προφανές ότι εξυπηρετεί το επικοινωνιακό παιχνίδι του Αρβανιτόπουλου και της κυβέρνησης.Το διαβάζει ο άσχετος στην εφημερίδα ή το ακούει στις ειδήσεις , το συγκρίνει με το περσινό αριθμό των 12000 και όλα μια χαρά.Τι κι αν οι πιστώσεις απ τον κρατικό προυπολογισμό για τις βασικές ειδικότητες είναι δραστικά μειωμένες σε σχέση με το 12-13 και στους 11000 περιλαμβάνονται και οι ΑΜΩ της ενισχυτικής....Η προπαγάνδα να ναι καλά...
Παιδιά, μη γράφετε άλλα αντί άλλων, γιατί πολλοί που δεν γνωρίζουν καλά τα πράγματα μπερδεύονται. Αυτό για εισαγωγή των μορίων στο νέο πίνακα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει φέτος.Θέλω απλώς να θυμίσω ότι οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί και δάσκαλοι πέρυσι από τον ΓΛΚ ήταν σύνολο 4403: 2794 δάσκαλοι και 1609 νηπιαγωγοί. Μόνο στην Α' φάση, δηλαδή πριν ανοίξουν τα σχολεία, πήραν 3545. Φέτος δεν έγιναν πολλές συγχωνεύσεις, το πολύ να χάθηκαν 500 θέσεις. Όσα ολοήμερα και να κλείσουν, όσα τμήματα και να συμπτύξουν, δεν μπορούν να μειώσουν τον αριθμό των προσλήψεων δασκάλων και νηπιαγωγών κατά 50% ή 60%. Το πολύ πολύ να μειωθεί ο αριθμός γύρω στο 15%. Παραπάνω δε γίνεται μέσα σε μία χρονιά. Εμένα όλη η ανακοίνωση μου θυμίζει επικοινωνιακό τέχνασμα για εσωτερική κατανάλωση (σας υπενθυμίζω το Μέντορα, που, εντάξει, απλά γελάμε ).
Θα ήθελα να ρωτησω το εξης: τι σημαινει οτι 8500 αφορουν "καινοτόμες και χρηματοδοτούμενες δράσεις" ;;δλδ δεν αφορουν τους αναπληρωτες νηπιαγωγους στα νηπιαγωγεια;;
Aρα δασκαλοι κ νηπιαγωγοι μοιραζομαστε το 2.500;