0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι θα πει με βαση τις ενοποιημενες περιοχες?
πραγματικα εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα σκαρφιστουν αναφορικα με το πως και ποσο θα μειωσουν τους αναπληρωτες νηπιαγωγους.Περυσι πηρε περιπου 1800. Αυξηση ωραριου δεν εγινε, οι ενεργες θεσεις που χαθηκαν απο συγχωνευσεις-καταργησεις ηταν ελαχιστες, συνταξιοδοτησεις θα υπαρχουν, μεταταξεις στο νηπιαγωγειο δεν υφιστανται.Για να δουμε λοιπον τι μαγικο θα κανουν παλι....αν και πιστευω-ελπιζω οτι στους νηπιαγωγους η μειωση δε θα ειναι μεγαλη!
Παράθεση από: josua στις Ιουλίου 26, 2013, 02:08:01 pmπραγματικα εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα σκαρφιστουν αναφορικα με το πως και ποσο θα μειωσουν τους αναπληρωτες νηπιαγωγους.Περυσι πηρε περιπου 1800. Αυξηση ωραριου δεν εγινε, οι ενεργες θεσεις που χαθηκαν απο συγχωνευσεις-καταργησεις ηταν ελαχιστες, συνταξιοδοτησεις θα υπαρχουν, μεταταξεις στο νηπιαγωγειο δεν υφιστανται.Για να δουμε λοιπον τι μαγικο θα κανουν παλι....αν και πιστευω-ελπιζω οτι στους νηπιαγωγους η μειωση δε θα ειναι μεγαλη!Παναπλο: κλεισιμο των ολοημερων. Το προβλημα λυθηκεΘελεις κι αλλο? Αυξηση υποχρεωτικου αριθμου παιδιων για συσταση νηπιαγωγειουΚαι αλλα πολλα. Απλα δεν ειναι ακομη η σειρα τους. Αλλα ειναι στη λιστα των δολοφονων. Απλα λιγο πιο χαμηλα...
Παράθεση από: Triainoforos στις Ιουλίου 26, 2013, 02:15:10 pmΠαράθεση από: josua στις Ιουλίου 26, 2013, 02:08:01 pmπραγματικα εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα σκαρφιστουν αναφορικα με το πως και ποσο θα μειωσουν τους αναπληρωτες νηπιαγωγους.Περυσι πηρε περιπου 1800. Αυξηση ωραριου δεν εγινε, οι ενεργες θεσεις που χαθηκαν απο συγχωνευσεις-καταργησεις ηταν ελαχιστες, συνταξιοδοτησεις θα υπαρχουν, μεταταξεις στο νηπιαγωγειο δεν υφιστανται.Για να δουμε λοιπον τι μαγικο θα κανουν παλι....αν και πιστευω-ελπιζω οτι στους νηπιαγωγους η μειωση δε θα ειναι μεγαλη!Παναπλο: κλεισιμο των ολοημερων. Το προβλημα λυθηκεΘελεις κι αλλο? Αυξηση υποχρεωτικου αριθμου παιδιων για συσταση νηπιαγωγειουΚαι αλλα πολλα. Απλα δεν ειναι ακομη η σειρα τους. Αλλα ειναι στη λιστα των δολοφονων. Απλα λιγο πιο χαμηλα... εγω μπορω να σου βρω και αλλα... κλεισιμο των μισων σχολειων της επικρατειας, 40ρια τμηματα, 8ωρο σε ολους τους εκπαιδευτικους κλπ κλπ... Επειδη ομως, οπως σωστα ειπες, στη λιστα των δολοφονων οτι ειναι να υλοποιηθει αναγκαστικα θα υλοποιηθει απο το 2014-2015, το ερωτημα μου ηταν για τη φετινη χρονια οπου οι οποιες συγχωνευσεις-καταργησεις εγιναν και οι εγγραφες εχουν ολοκληρωθει αναφορικα με τα ολοημερα.