0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε και θα τη βγάλουν, εγώ είμαι περίεργος να δω ποιος θα είναι στις Διευθύνσεις να πάρει της αιτήσεις... Εδώ όταν γίνονταν τον Ιούνιο και τις αρχές Ιουλίου δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και γινόταν το σώσε κάθε φορά, τώρα αρχές Αυγούστου με το 70% (και λίγο λέω) των υπαλλήλων να είναι σε άδειες, τι θα γίνει; Ήθελα να ήξερα από άλλον πλανήτη έχουν κατέβει αυτοί από το Υπουργείο; Αν αληθεύουν φυσικά και τα περί καύσωνα αυτή την εβδομάδα, ε ας έχουν και έξω από τη κάθε Διεύθυνση και ένα ασθενοφόρο για τις λιποθυμίες. Τόση ταλαιπωρία κάθε χρόνο για μια δουλειά που μπορούμε να κάνουμε όλοι από το σπίτι μας...
Το πόσους θα πάρουν και στην ειδική αγωγή θα κριθεί από το πόσες θέσεις θα απομείνουν μετά τις τοποθετήσεις των χιλιάδων υπεράριθμων που έχουν προκύψει. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι θα απολύσουν την υπεράριθμη φιλόλογο ή μαθηματικό ενώ υπάρχει κενό στο ειδικό σχολείο, για να πάρουν αναπληρωτή.
Δημήτρης Μπράτης απ'το fb πριν λίγο''ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 29, 2013, 01:19:34 pmΤο πόσους θα πάρουν και στην ειδική αγωγή θα κριθεί από το πόσες θέσεις θα απομείνουν μετά τις τοποθετήσεις των χιλιάδων υπεράριθμων που έχουν προκύψει. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι θα απολύσουν την υπεράριθμη φιλόλογο ή μαθηματικό ενώ υπάρχει κενό στο ειδικό σχολείο, για να πάρουν αναπληρωτή.Απ'οσα ακουγονται τοσο καιρο, η ειδικη αγωγη δε θα επηρεαστει επειδη θα πληρωθει απο το ΕΣΠΑ. Κι ουτε θ'απολυθουν οι φιλολογοι-μαθηματικοι, διοτι με την αυξηση των ωρων τους στο τεχνικο λυκειο, δε θα υπαρχουν τοσοι υπεραριθμοι.
νομιζω πλεον το μονο που απομενει να ξεκαθαρισει ειναι αν θα παρει με ΕΣΠΑ ΑΚΩ Γενικης Παιδειας.Προσωπικη μου εκτιμηση δε μπορουν να κανει αλλιως.....τα κενα θα ειναι χιλιαδες!τωρα πως θα βρουν τον τροπο δε με ανησυχει!Αυτοι απολυουν με μια υπογραφη χιλιαδες ανθρωπους....δε θα κολλησουν σε αυτο!