0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωμη μου... μη το ψαχνετε πλεον για ιδιωτικα. Εδω στην Κορινθια ειχαμε 4, τα 2 φουνταραν ηδη και τα αλλα δυο ειναι ετοιμα για φουντο εχοντας φεσωσει κανονικοτατα τους εργαζομενους!
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Μαρτίου 27, 2013, 01:05:57 pmΓνωμη μου... μη το ψαχνετε πλεον για ιδιωτικα. Εδω στην Κορινθια ειχαμε 4, τα 2 φουνταραν ηδη και τα αλλα δυο ειναι ετοιμα για φουντο εχοντας φεσωσει κανονικοτατα τους εργαζομενους!Καλησπέρα, με συγχωρείς αλλά θα ήθελα να σε διαψεύσω. Εργάζομαι σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Κόρινθο (με δημοτικό, πιθανόν στο ένα απο τα δυο που αναφέρεσαι) και θα ήθελα να σου πω ότι δε μας χρωστούν ούτε ένα ευρώ. Επίσης, για το συνάδελφο που ρώτησε ποια είναι η καλύτερη περίοδος να στείλει κανείς βιογραφικό, όλη τη χρονιά μπορείς να στείλεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέσα στη χρονιά, όμως απο Μάρτη, Απρίλη στέλνουν οι περισσότεροι. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει καμία σημασία η περίοδος. Άν η επιχείρηση είναι σοβαρή και κρατάει όλα τα βιογραφικά, όταν θα έρθει η περίοδος προγραμματισμού της επόμενης σχολικής χρονιάς και χρειάζονται άτομο τότε τα κοιτούν όλα χωρίς να παίζει ρόλο το πότε το έστειλε ο ενδιαφερόμενος.Καλή επιτυχία!
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Μαρτίου 27, 2013, 01:05:57 pmΓνωμη μου... μη το ψαχνετε πλεον για ιδιωτικα. Εδω στην Κορινθια ειχαμε 4, τα 2 φουνταραν ηδη και τα αλλα δυο ειναι ετοιμα για φουντο εχοντας φεσωσει κανονικοτατα τους εργαζομενους!και δηλαδη από την πόλη σου έβγαλες συμπέρασμα για το τι γίνεται στα ιδιωτικά της Ελλάδας;Σπείρε την απαισιοδοξία κι' άλλο στο φόρουμ, μπορείς!!!
Απλα βλεπω τι γινεται γυρω μου και ειπα τη γνωμη μου, δε σου εβαλα κανα πιστολι στον κροταφο για να μη πας σε ιδιωτικο. Ο καθενας εδω μεσα μπορει να κρινει αυτα που διαβαζει. Εχεις την εντυπωση οτι στρωνουν και κοκκινο χαλι?
Επίσης, για το συνάδελφο που ρώτησε ποια είναι η καλύτερη περίοδος να στείλει κανείς βιογραφικό, όλη τη χρονιά μπορείς να στείλεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέσα στη χρονιά, όμως απο Μάρτη, Απρίλη στέλνουν οι περισσότεροι. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει καμία σημασία η περίοδος. Άν η επιχείρηση είναι σοβαρή και κρατάει όλα τα βιογραφικά, όταν θα έρθει η περίοδος προγραμματισμού της επόμενης σχολικής χρονιάς και χρειάζονται άτομο τότε τα κοιτούν όλα χωρίς να παίζει ρόλο το πότε το έστειλε ο ενδιαφερόμενος.