0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχω μέλλον δεν έχω ελπίδα, δεν με χωράει καμιά πατρίδα!
Συμφωνώ συνάδελφε αλλά και γω με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ και χωρίς μέλλον δεν είμαι σε καλύτερη μοίρα.!
Παράθεση από: gvasilis στις Ιουλίου 11, 2013, 12:39:57 amΔεν έχω μέλλον δεν έχω ελπίδα, δεν με χωράει καμιά πατρίδα!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Ιουλίου 10, 2013, 11:36:43 pmΣυμφωνώ συνάδελφε αλλά και γω με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ και χωρίς μέλλον δεν είμαι σε καλύτερη μοίρα.!Εχεις ακομη τη δυνατοτητα να κανεις φροντιστηρια κι ιδιαιτερα μεχρι ν'ανακαμψει η χωρα... ακομη και να πας στην επαρχια ή στο εξωτερικο οπως σου ελεγαν στο αλλο τοπικ, οπου χρειαζονται καθηγητες φυσικων επιστημων στα σχολεια! Αλλά εμεις που μεγαλωσαμε πια και καναμε οικογενειες, επενδυαμε στο συντομο διορισμο μετα τη μεταβατικη (που αποδειχθηκε ατελειωτη...). Ειδικα οσοι αδιοριστοι εκπαιδευτικοι (ως ξεχασα, κατα τη Διαμαντοπουλου δεν υπαρχουμε καν) ανηκουμε σε ειδικοτητες (βιολογος!) με ελαχιστο ωραριο σε φροντιστηρια και δυνατοτητα ελαχιστων ιδιαιτερων, βρισκομαστε στη χειριστη θεση κι ομως δεν ενδιαφερθηκε ουτε η ΟΛΜΕ! Κι ομως, παγκοσμιως η ειδικοτητα και τα επιτευγματα της βιολογικης επιστημης βρισκονται σε ανθιση και με τοσα οργανικα κενα, επρεπε να ειχαμε διοριστει απο τον πρωτο ΑΣΕΠ που δωσαμε! Δεν εβγαινε ακρη με τοσους πινακες διορισμου που υπηρχαν για να εξυπηρετουν τα συμφεροντα των βυσματουχων. Ειδικα με το 24μηνο του Στυλιανιδη, δεν ειδατε ποσες εκατονταδες Φυσικοι διοριστηκαν, ενω απο τους Χημικους λιγοι κι απο τους
Δε νομίζω όμως ότι διαφωνεί κανένας απ' όλους μας ότι η εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι πολύ θεωρητική , ότι θα πρέπει να γίνονται πολύ περισσότερα εργαστήρια κ.λ.π. Όλα αυτά βέβαια από Σεπτέμβριο δε θα έχουν και μεγάλη σημασία ,αφού οι περισσότεροι από εμάς τους αναπληρωτές θα βλέπουμε το δημόσιο σχολείο μόνο όταν πηγαίνουμε ή παίρνουμε τα παιδιά μας...