0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδερφοι δεν παίζει σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην υπαρχει κανενα μα κανένα κενο για κανένα μας παρα μονο για τους φυσικους!!!!!!!!!!!!Ειναι προκλητικό!!!!!!!!!!
παρακολουθούσαμε τα κενά καιρό τώρα και σε πολλά ΠΥΣΔΕ. γι αυτό τώρα μιλάμε , ότι αυτό που έγινε ήταν σκανδαλάρα. και αν μείνει έτσι , ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει; έχουν βαπτιστεί τα πάντα κενά φυσικών , οι οποίοι θα κάνουν προφανώς με β αναθέσεις τα πάντα. θα πάρουν και ωρομισθίους η ΑΜΩ για τα άλλα και πάπαλα.αν έχουν κάτι άλλο στο νου τους , δεν ξέρω. φέτος όλα γίνονται νύχτα και αιφνιδίως , δεν προλαβαίνει κανείς να πάρει μυρωδιά. της νύχτας τα καμώματα που λένε........
Για να δείξουν ότι σκέφτονται και εμάς..!!
Εμαθα συζητώντας με υπαλληλο του υπουργειου ότι οι προσλήψεις δεν γινονται απο το τι ζητανε τα πυσδε αλλα απο το survey. Οι χημικοι και βιολογοι μου ειπε έπαιρναν φυσικη για να συμπληρωσουν το ωραριο στους στο σχολειο που ηταν τοποθετημενοι. Με την αυξηση του ωραρίου δεν πήραν φυσικες για να συμπληρωσουν και φανηκαν τα κενα στο survey σε φυσικες. Αλλα ρωτω εγω; με τι μαθηματα συμπληρωσαν οι χημικοι και οι βιολογοι το ωραριο τους αφου δεν πήραν φυσικη; με αερα κοπανιστο; βασει της λογικής επρεπε να παρουν παραπανω ωρες φυσικής για να συμπληρωσουν και οχι να περισσευουν. ή μηπως δεν καταλαβα εγω κατι.....μπορειτε εσεις να το εξηγησετε; γιατι θα αρρωστησουμε με αυτους...
Γεωγραφίες αλλά και φυσικές παίρνουν και οι μαθηματικοί για να συμπληρώσουν ωράριο,είναι κι αυτοί στο παιχνίδι. Μπορούμε να ζητήσουμε τουλάχιστον οι μαθηματικοί να κάνουν μόνο μαθηματικά?