0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα που τελειώνει το 6μηνο στο ΙΕΚ, υπάρχει κάποιος με την καλοσύνη να απαντήσει στο προαναφερθέν ερώτημα:1. Το συγκεκριμένο ΚΑΔ για εκπαιδευτικές δραστηριότητες, πρέπει να το αφαιρέσουμε με τη λήξη της σύμβασης των ΙΕΚ, δηλαδη τέλη Ιούνη, ή το αφήνουμε να πιάσει Σεπτέμβρης, με την έναρξη του νέου 6μήνου?- Εγώ είχα κάνει έναρξη επαγγέλματος το Φλεβάρη με αφορμή αποκλειστικά και μόνο τα ΙΕΚ. Οπότε τώρα που τελειώνουν και δεν έχω άλλη απασχόληση να το διακόψω ή δεν υπάρχει καμία κύρωση?- Επίσης, στο ΤΠΥ που έκοβα ανά μήνα, είχα βάλει διαφορετικές ημερομηνίες για κά8ε μήνα. Με ενημέρωσε όμως η λογίστρια στο ΙΕΚ, πως πρόκειται να δώσουν όλα μαζί τα ΤΠΥ στο ΙΝΕΔΙ
- Είχα πάει αρχές Νοεμβρίου 13 να κάνω έναρξη στη ΔΟΥ επαγγέλματος μηχανικού και να βάλω το σχετικό ΚΑΔ για ΙΕΚ. Αφού μάζεψα όλα τα σχετικά έγγραφα, και υπέστη τη σχετική ταλαιπωρία - ορθοστασία - από όροφο σε όροφο, τελικά έφαγα άκυρο, διότι δεν τους κατέθεσα τη σχετική σύμβαση απο τα ΙΕΚ. Τους εξήγησα πως δεν μου την έχουν δώσει ακόμα, αλλά εκείνοι επέμεναν πως 8α πρέπει να τους την καταθέσω και μετά 8α μου κάνουν την έναρξη. - Τώρα από τα ΙΕΚ μου ζητάνε την έναρξη και επέκταση, αλλιώς λένε δεν πρόκειται να πληρωθώ... Τι να κάνω?Φαντάσου να μου βάλουν και πρόστιμο... Σας παρακαλώ, έχει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?