0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο survey φαίνεται εικονικά να καλύπτει το ωράριό του. Δεν ξέρω πως αλλά το έκανε. Το ερώτημα μου δεν είναι γιατί δεν κάνει μάθημα αλλά αν έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους συλλόγους διδασκόντων να εισηγείται θέματα και ποινές (πενθήμερες αποβολές )στις περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων των μαθητών.
Παράθεση από: lena98 στις Απριλίου 14, 2013, 08:55:13 amΣτο survey φαίνεται εικονικά να καλύπτει το ωράριό του. Δεν ξέρω πως αλλά το έκανε. Το ερώτημα μου δεν είναι γιατί δεν κάνει μάθημα αλλά αν έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους συλλόγους διδασκόντων να εισηγείται θέματα και ποινές (πενθήμερες αποβολές )στις περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων των μαθητών.Πώς τότε το ξέρεις ότι το έκανε; Έχεις δει τι έχει δηλώσει;Σε κάθε περίπτωση, αν έχει δηλώσει κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διαπράττει και ψευδή δήλωση κατ' εξακολούθηση κάθε 15 ημέρες που κάνει Επιβεβαίωση Δεδομένων. Και στους καιρούς που διάγουμε η πράξη του αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει στην τροφοδότηση της δεξαμενής των "μελλοθάνατων"...