0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,σας το είπα και θα το ξαναπω:δεν υπήρχε πρόθεση να διορίσουν το 60-40,αλλά τα 24μηνα των φιλολόγων και των φυσικών.Το ότι δεν τους διορίζουν σημαίνει πως έχουν άλλα ενδιαφέροντα.Προσωπικά πιστεύω πως όποιος έχει εμπλακεί στην μεταβατική μόνο με δικαστική απόφαση ξεμπλέκει,εφόσον αυτή τον δικαιώνει.Όσοι περιμένουν απο το υπουργείο,καλά θα κάνουν να σταματήσουν!
παιδιά καλησπέρα και καλό κουράγιο σ' όλους μας. Το φτωχό μου το μυαλό τις τελευταίες μέρες κάνει κάποιες σκέψεις. Άντε και φέτος δε διορίζει κανένα γιατί οπως λένε βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Του χρόνου που θα ακολουθήσουν και άλλες συνταξιοδοτήσεις τι θα κάνει; Εκτός και αν το φίλτατο υπουργείο κινείται με τη λογική "ποιος ζει ποιος πεθαίνει του χρόνου". Αυτή όμως η λογική εμένα τουλάχιστον δε μου θυμίζει συνταγή για αναμόρφωση της εκπαίδευσης αλλά συνταγή για ομελέτα.
και για την ολμε μην ορκιζεστε κιολας!μου φαινεται στο newsit.gr διαβασα πως σημερα που συνεδριαζαν δεν συγκεντρωσαν την απαραιτητη πλειοψηφια γιααπεργια διαρκειας.
Μην ξεχναμε οτι το μετρό της κινητικότητας-απολυσεων θα ειναι μόνιμο. Επιπλέον υπαρχει ξεκάθαρη απαίτηση της τροικας για μειωση του εκπαιδευτικου προσωπικου. Το πάγωμα των διορισμών δε μπορει να ειναι μόνιμο. Εκτιμω οτι την επομενη χρονια θα εξαντληθουν οι εναπομείναντες διοριστεοι του ΑΣΕΠ και το χειμωνα του 2015 θα εχουμε νεο ΑΣΕΠ. Υπαρχει και η πρόβλεψη, δεν ξερω γιατι, οτι το 2015 οι συνταξιοδοτησεις θα ειναι πολυ περισσοτερες απο αλλες χρονιές. Πολυ φοβάμαι βεβαια οπως εχω ξαναπεί οτι ο αριθμος των διορισμών γενικα στο δημοσιο θα εξαρτάται μονο απο τον αριθμο των απολυσεων. Αυτο θα γινει ξεκάθαρο κατα το 2015-2016 που θα εχουν κάπως σταθεροποιηθεί οι μετακινήσεις και θα αρχίσει η στελέχωση του δημοσίου Να θυμησω ενα μετρό που προτάθηκε την άνοιξη στη Δανία: πλήρης απελευθέρωση ωραριου (ηταν 25ωρες max) και διεύρυνση αναθεσεων και μετα απο δίμηνη απεργια των εκπαιδευτικων νομιζω δεν πέρασε (και να φαντάστηκε οτι στη Δανία σχεδον ολα ειναι ιδιωτικά και εχουν τις πιο ελαστικές μορφές εργασιας)Μιλάς, βέβαια, για προσωπική σου εκτίμηση, δε γνωρίζεις κάτι εκ των έσω για αυτά που ισχυρίζεσαι
Συνάδελφοι,θα επαναλάβω τα όσα λέω,μήπως δεν γίνομαι κατανοητός:για φέτος δεν θα γίνουν προσλήψεις μονίμων.Το υπουργείο δήλωσε στο διοικητικής μεταρρύθμισης πως εμφανίζει σε όλες τις ειδικότητες πλεονάσματα μετά την αύξηση του ωραρίου και δεν έχει ανάγκη να κάνει διορισμούς.Στην ουσία η μεταβατική τελείωσε απο την στιγμή που δεν υπάρχουν ανάγκες.Δεν μίλησα για νέο ασεπ ή για νέες λίστες,όταν λέμε τέλος,εννοούμε τέλος για όλους και για όλα.Τα φεκ των ασεπίτων θα φύγουν με μετατάξεις μέσω του 1 προς 1.Διορισμοί στην εκπαίδευση θα γίνουν μετά απο το 2015 και είναι παντελώς άγνωστο τι θα γίνει τότε.Το σίγουρο είναι πως το υπουργείο με διορισμούς μονίμων δεν ασχολείται!!!
Συνάδελφοι,θα επαναλάβω τα όσα λέω,μήπως δεν γίνομαι κατανοητός:για φέτος δεν θα γίνουν προσλήψεις μονίμων....
Παράθεση από: typos72 στις Αυγούστου 30, 2013, 01:05:50 pmΣυνάδελφοι,θα επαναλάβω τα όσα λέω,μήπως δεν γίνομαι κατανοητός:για φέτος δεν θα γίνουν προσλήψεις μονίμων.Το υπουργείο δήλωσε στο διοικητικής μεταρρύθμισης πως εμφανίζει σε όλες τις ειδικότητες πλεονάσματα μετά την αύξηση του ωραρίου και δεν έχει ανάγκη να κάνει διορισμούς.Στην ουσία η μεταβατική τελείωσε απο την στιγμή που δεν υπάρχουν ανάγκες.Δεν μίλησα για νέο ασεπ ή για νέες λίστες,όταν λέμε τέλος,εννοούμε τέλος για όλους και για όλα.Τα φεκ των ασεπίτων θα φύγουν με μετατάξεις μέσω του 1 προς 1.Διορισμοί στην εκπαίδευση θα γίνουν μετά απο το 2015 και είναι παντελώς άγνωστο τι θα γίνει τότε.Το σίγουρο είναι πως το υπουργείο με διορισμούς μονίμων δεν ασχολείται!!!Μονο και μονο που λες οτι σε ολες τις ειδικοτητες δηλωσε πλεονασμα εχεις λαθος.γνωριζω συγκεκριμενη ειδικοτητα που δηλωσε 65 κενα