0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια συγνωμη, αλλα χωρις να θελω να φανω κακια, ειναι δυνατον αυτες τις μερες με τα τοσα που γινονται στην παιδεια να συζητατε για προσληψεις? εδω προσπαθουν να απολυσουν απο παντου και θα προσλαβουν νεους?
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 30, 2013, 05:18:08 pmβρε παιδια συγνωμη, αλλα χωρις να θελω να φανω κακια, ειναι δυνατον αυτες τις μερες με τα τοσα που γινονται στην παιδεια να συζητατε για προσληψεις? εδω προσπαθουν να απολυσουν απο παντου και θα προσλαβουν νεους?Άλλα απασχολούν το "παλιό" και άλλα το "νέο" , άλλα τον μόνιμο και άλλα τον αναπληρωτή-ωρομίσθιο-...
Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν , πολλοί εδώ μέσα που αυτή τη στιγμή είναι έξω συμπάσχουν με αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους ή με αυτούς που αν δε γίνουν έγκαιρα οι αποσπάσεις θα ζημιωθούν οικονομικά (χωρίς λόγο ουσιαστικά) ή αν δε γίνουν καθόλου θα διαλυθούν οικογένειες και και ... .Οι αλλαγές στη παιδεία επηρεάζουν επίσης τους απ' έξω , δραματική μείωση των αναπληρωτών, αύξηση της ωρομισθίας πιθανόν, δυσοίωνο μέλλον και και ... ,Αν κρίνω από τη στάση της ΟΛΜΕ τόσα χρόνια τέτοια συμπαράσταση... , δε ξέρω.Ίσως οι από μέσα, λόγο δικών τους προβλημάτων φυσικά, δε στηρίζουν τους απέξω, στη πραγματικότητα ελάχιστα ασχολούνται (ίσως λίγη συμπάθεια) .Καθείς στο κόσμο του λοιπόν και τα άτομα που περιμένουν το διορισμό τους έχουν τη δική μου τουλάχιστον συμπαράσταση (Δεν ανήκω σε αυτούς που περιμένουν διορισμό με οποιοδήποτε τρόπο)
Ποια πικρια βγαζει ο typos72;Τι 24μηνιτης και κουραφεξαλα.Ασεπιτης ειναι.Τον διαβαζω καιρο.Και τι ψυχρος και παραμυθια..Τι πρεπει να κανει; Να σπασει το πληκτρολογιο;Κι εγω ψυχραιμια εχω μετα απο 3 χρονια χλαπατσας και απατηλων υποσχεσεων.Η θα μου πειτε οτι ειμαι κι εγω απο τους βολεμενους;Απλα ο ανθρωπος αναγνωριζει ποια ειναι τα περιθωρια κινησεων,τι μπορει να αποδωσει μετα απο 3 χρονια εμπειριας και ταλαιπωριας.Αναλυτικη-συνθετικη σκεψη.
Παράθεση από: typos72 στις Αυγούστου 30, 2013, 01:05:50 pmΣυνάδελφοι,θα επαναλάβω τα όσα λέω,μήπως δεν γίνομαι κατανοητός:για φέτος δεν θα γίνουν προσλήψεις μονίμων.Το υπουργείο δήλωσε στο διοικητικής μεταρρύθμισης πως εμφανίζει σε όλες τις ειδικότητες πλεονάσματα μετά την αύξηση του ωραρίου και δεν έχει ανάγκη να κάνει διορισμούς.Στην ουσία η μεταβατική τελείωσε απο την στιγμή που δεν υπάρχουν ανάγκες.Δεν μίλησα για νέο ασεπ ή για νέες λίστες,όταν λέμε τέλος,εννοούμε τέλος για όλους και για όλα.Τα φεκ των ασεπίτων θα φύγουν με μετατάξεις μέσω του 1 προς 1.Διορισμοί στην εκπαίδευση θα γίνουν μετά απο το 2015 και είναι παντελώς άγνωστο τι θα γίνει τότε.Το σίγουρο είναι πως το υπουργείο με διορισμούς μονίμων δεν ασχολείται!!!Μια ερώτηση μόνο: όταν λες ότι τα ΦΕΚ θα φύγουν με μετατάξεις εννοείς σε άλλες υπηρεσίες? σε Αθμια (εμείς οι ΠΕ07 πχ που προοριζόμασταν για
Συνάδελφοι,θα επαναλάβω τα όσα λέω,μήπως δεν γίνομαι κατανοητός:για φέτος δεν θα γίνουν προσλήψεις μονίμων.Το υπουργείο δήλωσε στο διοικητικής μεταρρύθμισης πως εμφανίζει σε όλες τις ειδικότητες πλεονάσματα μετά την αύξηση του ωραρίου και δεν έχει ανάγκη να κάνει διορισμούς.Στην ουσία η μεταβατική τελείωσε απο την στιγμή που δεν υπάρχουν ανάγκες.Δεν μίλησα για νέο ασεπ ή για νέες λίστες,όταν λέμε τέλος,εννοούμε τέλος για όλους και για όλα.Τα φεκ των ασεπίτων θα φύγουν με μετατάξεις μέσω του 1 προς 1.Διορισμοί στην εκπαίδευση θα γίνουν μετά απο το 2015 και είναι παντελώς άγνωστο τι θα γίνει τότε.Το σίγουρο είναι πως το υπουργείο με διορισμούς μονίμων δεν ασχολείται!!!