0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Kokoschka στις Αυγούστου 30, 2013, 10:25:06 pmΠοια πικρια βγαζει ο typos72;Τι 24μηνιτης και κουραφεξαλα.Ασεπιτης ειναι.Τον διαβαζω καιρο.Και τι ψυχρος και παραμυθια..Τι πρεπει να κανει; Να σπασει το πληκτρολογιο;Κι εγω ψυχραιμια εχω μετα απο 3 χρονια χλαπατσας και απατηλων υποσχεσεων.Η θα μου πειτε οτι ειμαι κι εγω απο τους βολεμενους;Απλα ο ανθρωπος αναγνωριζει ποια ειναι τα περιθωρια κινησεων,τι μπορει να αποδωσει μετα απο 3 χρονια εμπειριας και ταλαιπωριας.Αναλυτικη-συνθετικη σκεψη.Συνάδελφε,ευχαριστώ για την κατανόηση.Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες.Τώρα ερχόμενος στην αποφάση για τα 24μηνα των φιλολόγων,το Διοικητικό εφετειό Αθηνών σε ακυρωτικό σχηματισμό χαρακτηρίζει αντισυνταγματικό τον συγκεκριμένο τρόπο διορισμού και γι αυτό αρνήθηκε το αίτημα των συναδέλφων.Προσωπικά θεωρώ την απόφαση αναμενόμενη.Στο τόπικ για δημιουργία συλλόγου διορισμένων ασεπιτών,είχα πεί ξεκάθαρα πως μετά το 2001 μόνο ο διορισμός με φεκ του ασεπ είναι νόμιμος.Κάποιοι συνάδελφοι μου επιτέθηκαν γιατί θεώρησαν πως στρέφομαι εναντίον τους.Το καταννοώ γιατί δεν με γνωρίζουν και απο σεβασμό προς αυτούς δεν το επανέλαβα.Σήμερα τους διαβεβαιώνω πως η θέση μου ήταν απολύτως επιστημονική και δεν είχε καμία προσωπική αιχμή.Θα επαναλάβω αυτό που έχω πει πολλές φορές:αν κάποιος συνάδελφος μου βρεί ευχάριστο τρόπο να πω δυσάρεστα πράγματα,υπόσχομαι πως θα τον ακολουθήσω.Καλό μήνα σε όλους!
Ποια πικρια βγαζει ο typos72;Τι 24μηνιτης και κουραφεξαλα.Ασεπιτης ειναι.Τον διαβαζω καιρο.Και τι ψυχρος και παραμυθια..Τι πρεπει να κανει; Να σπασει το πληκτρολογιο;Κι εγω ψυχραιμια εχω μετα απο 3 χρονια χλαπατσας και απατηλων υποσχεσεων.Η θα μου πειτε οτι ειμαι κι εγω απο τους βολεμενους;Απλα ο ανθρωπος αναγνωριζει ποια ειναι τα περιθωρια κινησεων,τι μπορει να αποδωσει μετα απο 3 χρονια εμπειριας και ταλαιπωριας.Αναλυτικη-συνθετικη σκεψη.
Κάτι που δεν μου κάθεται καλά:Μέσω της ιστοσελίδας http://e-aitisi.sch.gr/ μπορεί κανείς να πληροφορηθεί λεπτομερώς (ονόματα, μόρια, στοιχεία κλπ) για κάθε είδους πίνακα κατάταξης που έχει θεσπιστεί (αναπληρωτές, 30μηνα, εννιαίος κλπ). Μάλιστα, οι πίνακες ενημερώνονται σχετικά τακτικά και ανανεώνονται στην αρχή κάθε σχολικού έτους. Όμως, δεν υπάρχει πίνακας διοριστέων ΑΣΕΠ που να απεικονίζει αντίστοιχες πληροφορίες για όσους διοριστέους ΑΣΕΠ δεν έχουν διοριστεί ακόμα. Επιπλέον, ο ενιαίος πίνακας διορισμών δεν περιέχει όλους τους διοριστέους ΑΣΕΠ (το λέω γιατί δεν περιέχει εμένα). Το ερώτημα: Πως ενημερώνεται κάποιoς για τη σχετική θέση του στον πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ (πόσοι προηγούνται, πόσοι έπονται κλπ); Γιατί δεν υφίσταται ενημερωμένος αντίστοιχος πίνακας στο http://e-aitisi.sch.gr/ ;Γνωρίζει κανείς;
Πολλές πληροφορίες μαζεμένες και μπερδεύτηκα....1)Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για το 24μηνο, μπορεί το Υπουργείο Παιδείας να ζητήσει αναδρομική εφαρμογή της και άρα απόλυση των όσων διορίστηκαν με το αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο;;;2)Αν υποθέσουμε ότι το Υπουργείο αποφασίσει να διορίσει φιλολόγους, τι μπορεί να ισχύσει εφόσον δεν υπάρχει το 60-40 και το 24μηνο;Τι μπορεί να εφεύρουν;Να θεωρηθεί ως 60 όποιος έχει δώσει ΑΣΕΠ και είναι ψηλά στον πίνακα και ως 40 όποιος δεν έχει δώσει και είναι επίσης ψηλά στον πίνακα;Ή να διορίσει ειδικές κατηγορίες;Αν κάποιος έχει έγκυρες πληροφορίες, παρακαλώ να τις μοιραστεί μαζί μας....
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 03:37:07 pmΠολλές πληροφορίες μαζεμένες και μπερδεύτηκα....1)Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για το 24μηνο, μπορεί το Υπουργείο Παιδείας να ζητήσει αναδρομική εφαρμογή της και άρα απόλυση των όσων διορίστηκαν με το αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο;;;2)Αν υποθέσουμε ότι το Υπουργείο αποφασίσει να διορίσει φιλολόγους, τι μπορεί να ισχύσει εφόσον δεν υπάρχει το 60-40 και το 24μηνο;Τι μπορεί να εφεύρουν;Να θεωρηθεί ως 60 όποιος έχει δώσει ΑΣΕΠ και είναι ψηλά στον πίνακα και ως 40 όποιος δεν έχει δώσει και είναι επίσης ψηλά στον πίνακα;Ή να διορίσει ειδικές κατηγορίες;Αν κάποιος έχει έγκυρες πληροφορίες, παρακαλώ να τις μοιραστεί μαζί μας.... το λογικό είναι αν π.χ. εχει 10 πιστωσεις και παραλληλα 10 κενά π.χ. Θεολογων και αλλα 10 κενά Φιλολογων... να διορίσει και να εξαντλησει τους εναπομειναντες 10 Θεολογους του 60-40 & να παρει τους 10 φιλολογους ως αναπληρωτες.Προσωπικη αποψη παντα.....