0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε josua,ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος εγώ και να έχεις εσύ δίκιο.Οι διοριστέοι του ασεπ απαιτείται να διορίστουν εδώ και τώρα.Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά, γι αυτό πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους και να κάνουν κάποια κίνηση προς το Υπουργείο.Κακώς έχουν εφησυχάσει και γι αυτό φωνάζω!Demek,η ισχύς όλων των φεκ διοριστέων του ασεπ με ρύθμιση του μεσοπρόθεσμου έχει παραταθεί μέχρι 31/12/2015.Ειδική ρύθμιση για τα φεκ των εκπαιδευτικών δεν υπάρχει,αν κάτι τέτοιο ρωτάς.Επειδή πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην υπογράψει νέο μνημόνιο,τα φεκ δεν θα παραταθούν.Μάντης δεν είμαι,αλλά αν συμβεί κάτι άλλο να είσαι σίγουρος πως θα το μάθω και θα ενημερώσω σχετικά!
το οτι δεν ειναι ευκολα τα πραγματα το γνωριζουμε ολοι.... δε μας λες κατι καινουργιο.απλα επιμενεις να μην απαντας απο που απορρεει η σιγουρια σου οτι δε θα διορισουν εστω ενα μερος απο τα αδιοριστα ΦΕΚ....
και ποιος ειναι αυτος που καθοριζει τις αναγκες διοτι εγω φετος ειδα στην δικη μου ειδικοτητα που χαρακτηριζεται ως υπεραριθμη και εγιναν και μεταταξεις να εχουν μεινει χιλιαδες κενα στα κλασικου τυπου σχολεια !!! βλεπετε τα παιδια εκει ειναι παιδια κατωτερου Θεου!!! εαν παντως παραμεινουν κλειστοι οι πινακες εως το 2015 και γινει ασεπ θα μιλαμε για την μεγαλυτερη απατη ολων των εποχων!!! Το δικαιοτερο ειναι εδω που φτασαμε να περασουμε στον νεο νομο χωρις ΑΣΕΠ. Η να γινει μια ποσωστοση του τυπου 60-40 με προυπηρεσια και επιτυχια ασεπ και μονο προυπηρεσια.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στην παιδεία, αλλά η περιγραφή της συγκεκριμένης κυρίας από τον τύπο ειλικρινά μ' έκανε και γέλασα. Σωστή κρητικοπούλα, μεγαλωμένη με στερήσεις και βάσανα, ατσαλωμένη στη φτώχεια και στη βιοπάλη... ε ρε κάτι πλάκες! Να παρουσιάζουμε την απαστράπτουσα, αρχιβολεμένη και ανεπάγγελτη εκπρόσωπο της πιο διαπλεκόμενης οικογένειας της Ελλάδας σαν ένα είδος κομάντο, που έρχεται να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου.
Φίλε josua,όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο υπάρχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στο υπουργείο Παιδείας,τα οποία δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για ασεπ και εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για τους διοριστέους του ασεπ.Μην μου ζητήσεις ονόματα,όσοι είναι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ της εκπαίδευσης ξέρουν σε ποιούς αναφέρομαι.
Συνάδελφε,το δέχομαι πως η περιγραφή μου ήταν ατυχής.Άκου τώρα και την περιγραφή,όπως μου μεταφέρθηκε,του αντιπροέδρου της κυβέρνησης:"Το υπουργείο Παιδείας χρειάζεται μία σιδηρά κυρία να συνεχίσει το έργο της κ.Διαμαντοπούλου".Προσωπικά.δεν κάνω σχόλιο!!!
πολυ ευκολοτερα θα βγαλουν μια αποφαση για παραταση της μεταβατικης μετα το 2015. Δεν θα κανουν ασεπ