0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χρονια πολλα σ ολους !!!! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος..... αντε κ δεν ειναι μια ακομα μπανανοφλουδα οι υποτιθεμενοι διορισμοι.... οσοι δουλευουμε μας παιρνουν κ μας τοποθετουν στην νεα "μονιμη θεση " μας ερε γλεντια .....τελος παντων !!!! ευχαριστω , κ καλα να περασουμε τουλαχιστον ,χρονιαρες μερες .......... ποιος να ξερει τι φερει το 14!!!!!!!
Γιατι ανοιξατε δυο τοπικ βρε παιδια,για να μπερδευομαστε;
Γιατί το ρωτάς αυτό root; Έχεις την πληροφορία ότι δε θα περιλαμβάνονται αγγλικοί και πληροφορικοί στους διορισμούς;
Root,τι βόμβα ήταν αυτη!ξέρεις κάτι για τις συγκεκριμένες ειδικότητες;
Αν καποιος ξερει θετικα κατι για το αν η εγκυκλιος ΔΕΝ θα περιλαμβανει συγκεκριμενες ειδικοτητες,ας μας το πει.Ας μην πλανωνται διαφορα εδω.Κατα την δικη μου την εκτιμηση δεν θα περιλαμβανει τους ΠΕ05.Γι αυτο ας βγαλει μια προκηρυξη και για εμας αν θελουμε να τοποθετηθουμε αλλου,σε φορεις.Χρονια Πολλα!
https://docs.google.com/file/d/0B7BpM6tJzq7WeGJuV29pc00teEE/view?pli=1&sle=trueδειτε προσεχτικα τον πινακα με τις επανατοποθετησεις διαθεσιμων εκπαιδευτικων.....εστιαστε στους 233 της δευτερης ειδικοτητας....αθροιστε νηπιαγωγους-δασκαλους-φιλολογους.... συνολο 212..... (οσες και οι πιστωσεις που ισχυριστηκε ο Αρβανιτοπουλος οτι ζητησε για μονιμους διορισμους)τυχαιο?
Το 100 στη Δευτεροβαθμια μου το επιβεβαιωσαν κι εμενα το πρωι,το Παιδειας.Ρωτησα αν θα ειναι 60-40 και μου ειπαν την κατανομη θα κανει ο υπουργος.Ειπα για την ειδικοτητα μου και μου απαντησε δε γνωριζω αν θα περιλαμβανει καποιες ειδικοτητες.
ο διορισμος γινεται μονο σε οργανικα κενα . οι αναπληρωτες καλυπτουν κ οργανικα κ λειτουργικα κενα........ ειναι αποριας αξιο λοιπον τι θα κανουν τους τοποθετημενους στις οργανικες θεσεις !!!!! εκτος εαν εχουν 95 οργανικα κενα σε νηπιαγωγεια ακομα !!!! γιατι λεγανε 45 κενα υπαρχουν, το καλοκαιρι !!!!!!!!!!! τελος παντων ο,τι καλο , καλως να ορισει για ολους μας ,αλλιως ......ας προσπερασει!!!!!!!!!!!!!!
Καταρχήν Χρόνια Πολλά σε όλους!! Τελικά αν γίνουν διορισμοί, λέμε τώρα, τότε αυτοί θα ισχύσουν από την νέα σχολική χρονιά και όχι από τη μέση της τρέχουσας χρονιάς.