0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος ονειροβατεί; Ερώτηση κάναμε, κοπελιά! Μην αρπάζεσαι! Τεντωμένα τα νεύρα σου! Χαλλλλλαράάάά!!!
Τι μας λες παλι ρε μεγαλε? Ζωγραφιζεις? Εγω εχω περασει ασεπ το 40% οχι. Εγω εχω γνωμοδοτηθει αποτο νσκ να προηγουμε εναντι ολων . Υπαρχει αποφαση απο το διοικητικο εφετειο σε διαφορετκο κλαδο απο τον δικο μου που τους δινει την απολυτη προτεριοτητα και με βαζεις στο 40%??ελεος! Ας κανει την μαγκια το υπουργειο να διορισει 40% ..........
minamina η είδηση που μας μεταφέρεις είναι παλιά. Έχει συζητηθεί ήδη στο pde πριν καμιά δεκαριά μέρες!Αν διαβάσεις πιο πίσω το παρόν τόπικ θα το διαπιστώσεις.Είναι οι εναπομείνασες θέσεις από ΑΣΕΠ. Το υπουργείο έχει δηλώσει επίσημα ότι μπορεί κάποιοι νηπιαγωγοί να μην ενδιαφέρονται πλέον για τη θέση τους. Επομένως, όσες θέσεις δεν καλυφθούν από φεκίτες θα είναι των επιλαχόντων.Καλησπέρα σας συνάδελφοι!Γνωρίζει κανείς συγκεκριμένο πίνακα με τους 57 ασεπίτες νηπιαγωγούς?
Στα αγγλικα ξερω πως εχουν μεινει 98 ασεπιτες και το αντιστοιχο 40%..Οποτε με το ρυθμο που διοριζει..κατα το 2050 θα εχει τελειωσει η μεταβατικη της ακατανομαστης...Μεχρι τοτε υπομονη....
Το δικαιότερο θα ειναι να πάρει κ τους 97 φιλολόγους του 24μηνου, να ανοίξει τους πίνακες μόνο για τους φιλολόγους κ να διορίσει αλλα 115 άτομα αντί νηπιαγωγών κ δασκάλων...! Έτσι θα αποδοθεί πλήρης δικαιοσύνη σύμφωνα με την περιλάλητο διαγαλαξιακη γνωμοδότηση!
type 72 τι προβλημα εχεις με 24μηνα;Καποια στιγμη πρεπει να μας εξηγησεις αυτο το μενος.
Ενα απο τα πιο σωστα διατυπωμενα ποστ ever!δειχνει γνωση το θεματος! Μας εχουν παρει οι δασκαλοι τα τρια τελευταια χρονια αμπαριζα. Μεσα στο υπουργειο κανουν κουμαντο συνδικαλιστες της δοε με μπλε και πρασινους κοκους αμπαλαρισμενοι. Η ωρα της κρισης για ολους ερχεται . Συντομα πολυ συντομα!