0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σε πείραξε περισσότερο; Το ότι σου λένε την αλήθεια;
http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/pinakas-enapomeinanton-dioristeon-asep.pdfΤο σύνολο των εναπομεινάντων στην Δευτεροβάθμια είναι 477(ΑΣΕΠ,60%) + 307 (προυπηρεσία,40%) = 784 άτομα
Γιατί να πάρει φιλολόγους απο την στιγμή που διορίστηκε το 60-40;Εκτός και αν πρέπει να διοριστουν κάποια δικα μας παιδια.Τίποτα δεν αλλαξε σ´αυτην τη χώρα τελικά,όσο κι αν προσπαθούν να το παίξουν προοδευτικοί...και μην ακούσω για ανάγκες και βασικές ειδικότητες,γιατί θα σας πω κανένα καλαντο μέρες που είναι!
Δεν θα διορίσουν από τις ειδικότητες που καταργήθηκαν!Το 2014-2015 θα χρειαστούν περισσότερους καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων, θα αυξηθούν οι ώρες για τα μαθήματα ειδικότητας που δεν έχει καταργηθεί.Για τον διορισμό της κατηγορίας των 24μηνιτών ο 3848 ορίζει πως διατηρείται σε ισχύ μέχρι την κατάρτιση του πίνακα διοριστέων του πρώτου ασεπ. Θα μπορούσαν αν επιθυμούσαν να γίνει πρώτα ασεπ και μέχρι να βγουν οι πίνακες να διορίσουν τους υπόλοιπους. Τουλάχιστον να σταματήσουν να διορίζουν από ειδικές κατηγορίες στις ειδικότητες που δεν υπάρχουν διοριστέοι.
ναι η αληθεια ειναι οτι ως δικα τους παιδια, προηγουμαστε fantastic. τι να κανουμε καποιοι εχουμε μεσο και καποιοι οχι.
Αυτό με τις ειδικότητες που καταργήθηκαν είναι πλέον αυτονόητο!Μόνο δικαστικά και εφόσον δικαιωθούν.Για τα 24μηνα τα ξανάπα:η 338/2013 του ΔΕΑ δεν τους αναγνωρίζει ως αυτόνομη κατηγορία.θα διοριστούν συνυπολογιζόμενοι στο 40% που διορίζεται με βάση την προυπηρεσία.Τα περί ασεπ του 24μηνου είναι αστειότητες,γιατί ξεκαθαρίστηκε πως ασεπ σημαίνει φεκ.Δεν έχεις φεκ,δεν έχεις ασεπ.Κάποιοι μιλάνε για μένος που έχω έναντι του 24μήνου.Δεν έχω κανένα μένος εναντίον κανενός.Για μένα το 24μηνο είναι παράνομος διορισμός και όλοι ξέρουμε πως είναι δημιούργημα της ΠΕΑ.Γι αυτό δεν θέλω να υπάρχει,όπως δεν θέλω να υπάρχει κάθε παρανομία σ αυτόν τον τόπο.Η αναξιοκρατία φέρνει την διαφθορά,η διαφθορά τον εκφυλισμό του κράτους και ο εκφυλισμός του κράτους την πτώχευση.Αν σε κάποιον αρέσει να ζει σε χώρα πτωχευμένη,τότε να με κατηγορήσει που τα έχω βάλει με την αναξιοκρατία!!!
Παρανομια ειναι το 24+ασεπ να ενταχθει στο 40%. Απορω που το σκεφτηκες ......το γραφει ο νομος ξεκαθαρα ! Δεν ομιλω για την γνωμοδοτηση που το αποσαφηνιζει οτι ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.....απορω εαν εχει γινει τετοια γκαφα απο δικαστη μας δινει ερισμα....ευτυχως εκρεμουν οι αποφασεις για τους γυμναστες ξενογλωσσους. Θα δουμε και εκει τι θα δειξει