0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικε μπορεις να μαθεις για γυμναστες 24 μηνου? Καλη χρονια να εχουμε. Κατι ακουγεται για εξτρα απο αυτες τις κατηγοριες . Ισχυει?
Γυμναστής χωρίς δικαστική απόφαση δεν διορίζεται.Το ίδιο ισχύει και για ξενόγλωσσους-πληροφορικούς.Για τους ασεπίτες μόνο με δικαστική απόφαση ή μετάταξη.Τα λέγα εγώ και ο συνάδελφος μου λεγε για την γνωμοδότηση του ΝΣΚ.Συνάδελφε,η γνωμοδότηση ισχύει εφόσον σε διορίσουν.Το πιασες;;;
Γυμναστής χωρίς δικαστική απόφαση δεν διορίζεται.Το ίδιο ισχύει και για ξενόγλωσσους-πληροφορικούς.Για τους ασεπίτες μόνο με δικαστική απόφαση ή μετάταξη.
παρόλο που παρακολουθώ πάντα τα λεγόμενα σου θεωρώντας οτι έχουν μια βάση- λογική αυτό δεν το κατάλαβα (και δεν ειρωνεύομαι) σε παρακαλώ αν μπορείς εξήγησε ποιο αναλυτικά και ας είναι γνωστό σε άλλους αν θες.για παράδειγμα οι πε11 έδωσαν για 49 ή 48 θέσεις έχουν μείνει αδιόριστοι 10 και δυο κενές θέσεις (δλδ στην πρώτη φουρνιά 2 άτομα διορίστηκαν απο το 24+ ενώ ήταν και στους πρώτους του ασεπ ...οπότε θεωρητικά αυτες οι θέσεις θα πάνε ....σε επιλαχόντες..)...αλλά άλλο είναι το θέμα μας..για να διορίσει λοιπόν έναν απο τους 10 που μένουν... μόνο έναν....συμβολιζοντας το 60% γιατί θέλει δικαστική αποφαση? δλδ είναι στην ουσία ειδικότητες στην κατάψυξη ? και αν ναι γιατί?
Ας ελπίσουμε να σταματήσουνε επιτέλους τα κόλπα με τους "ολίγον ασεπίτες" (όσους γράψανε 12/20 και μου θέλουνε και διορισμό έναντι όλων). Να πάνε να ξαναδώσουν ασεπ οι (δήθεν) υπέρμαχοι του ασεπ! Η δε προυπηρεσία τους να μετράει ελάχιστα αν δε γράψουν, ώστε να διορίζονται όσοι γράψουν 18-19/20! Και σιγά μη γράψουν... πότε έγινε ο μαθητής του 12 που δίνει και ξαναδίνει πανελλαδικές, να καταφερει να γράψει 19-20/20 και περάσει ιατρική με τη 8η προσπάθεια; Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι οι μέτριοι "φωστήρες" πάνε στο εξωτερικό και επιστρέφουν ως πεφωτισμένοι... Απλά πράγματα! Οι μέτριοι δεν θα διορίζονται ως (τάχα μου) ασεπιτες! Έχει παρατραβήξει αυτό...Η κατοχή μεγάλης προυπηρεσίας είναι πολύ πιο αξιοκρατικό κριτήριο από τον μετριότατο που μόλις πέρασε τη βάση και επειδή μάζωξε και ολίγη προυπηρεσία (δουλεύοντας δίπλα στο σπιτάκι του) μου θέλει και διορισμό... Καμιά επιτυχία ασεπ να μη μετρά (για διορισμό) για πάνω από 2 χρόνια! Ο ασεπ κρίνει την ετοιμότητα σου να μπεις στην τάξη (ως παπαγάλος) μια δεδομένη χρονική στιγμή. Από πού και ως πού θα κρατάνε τον ασεπ κάποιοι 5αετία και βάλε; Μόνο οι φρέσκοι! Οι μπαγιάτικοι στον πάγο κι από εκεί ξανά ασεπ! Αν κουραστούνε, υπάρχουν κι άλλες δουλειές. Εκπαιδευση για μετριοτάτους φωστήρες τέλος!
Γιατί όλοι εχουν προβλημα με τους φιλολογους...?
Ας επιστρέψουμε στο θέμα που αφορά τους διορισμούς μονίμων. Δεν χρειάζεται όλα τα νήματα που ανοίγονται για τους αδιόριστους να καταλήγουν στο ποιος είναι καλύτερος, νομιμότερος, ομορφότερος κλπ. για να διοριστεί.