0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφε για καποιουτς ηταν ανεκδοτο το οτι φετος θα διορισει....οποτε μην απορησεις αν δεις και αλλη φαση διορισμων....μπορει καποιος να μαθει ποιοι ειναι αυτοι οι δασκαλοι που ανηκουν στο 60-40? οταν λεω ποιοι εννοω απο που ξεφυτρωσαν αυτοι παλι.....δεν γινεται.....απο την αλλη συναδελφε LASID εγω εμαθα οτι απο φιλολογους-μαθηματικους-φυσικους οι διορισμοι θα ειναι ελαχιστοι.....στο χερι μας ειναι πια το τι θα γινει ...ειναι καταφορη αδικια να υπαρχουν φεκ και αν μενουν αδιοριστα και σε αλλες ειδικοτητες νμα διατυμπανιζει το υπουργειο υπεραριθμους και παραλληλα να διοριζει...δεν το λεω εναντιον κανενος συναδελφου αυτο....το λεω καθαρα απο θεμα ηθικης....μακαρι lasid να διοριστεις αμεσα...μακαρι ολοι να διοριστουν...μακαρι...μην ξεχναμε οτι αυτοι οι διορισμοι ειναι του 2013 ......το ξαναλεω οπως το ελεγα και απαλιοτερα που καποιοι λεγανε οτι θα ειναι μηδενικοι διορισμοι οτι θα γινει και αλλη φαση μεχρι το καλοκαιρι...θελουν να τελειωνουν με ολες αυτες τις εκκρεμοτητες πια...ΜΗΝ ξεχναμε οτι ερχονται και εκλογες.....για οποιον ρωτησε....ναι χρειαζεται η παρουσια μας στην δευτεροβαθμια για ταυτοποιησσ..αυτα..
από κλείσιμο ιδιωτικων σχολείων διορίζονται ως ΙΔΑΧ και μονιμοποιούνται αργότερα.
τελικα δεν καταργηθηκε αυτο το δεκεμβρη του 2012; αλλωστε οι μαθηματικοι που προκυπτουν ειναι 3, δυο απο το 24μηνο και ενας απο 30μηνο, πως σας προεκυψαν οι ιδαχ στη συζητηση;
η απορια μου εμεινε,τελικα οι ιδαχ καταργηθηκαν ή οχι το δεκεμβρη του 12;
Οι εναπομειναντες δασκαλοι ειναι 10 μια και 10 αρνηθηκαν την προσληψη τους περυσι Αυτα μου εγραψε ο Μπρατης όταν τον ρώτησα.
Δεν ξέρω τι λέει ο Μπράτης... Όλοι εμείς ξέρουμε ότι η τελευταία φορά που κλήθηκαν για διορισμό δάσκαλοι ήταν 3 από ΑΣΕΠ και 2 από τον Ενιαίο πίνακα. Πώς γίνεται να κλήθηκαν 3 ασεπίτες και να αρνήθηκαν το διορισμό τους 10; Θα μας τρελάνει ο Μπράτης για να μπορέσει να διορίσει δασκάλους;Ακόμα κι αν αρνήθηκαν να διοριστούν 10 από ΑΣΕΠ (που δεν ισχύει) σε αυτές τις περιπτώσεις το αντίστοιχο 40% έχει διοριστεί! Πώς στο καλό κολλάει δίπλα στους 10 υποτίθεται ασεπίτες και άλλους 7 του Ενιαίου πίνακα;Αυτοί οι διορισμοί είναι πέραν κάθε λογικής... Για αυτό αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν είναι νόμιμοι!