0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φυσικοι με 40% δεν εχει;;;;
Δεν έχει φυσικούς αυτή τη φορά.. μας έφαγε η μαφία των χημικών
Στους προσωρινούς πίνακες που αναρτήθηκαν:24μηνο φιλολόγων 91 άτομα, 24μηνο μαθηματικών 2 άτομα, 24μηνο χημικών 1 άτομο. 30μηνο μαθηματικών 1 άτομο.
Ένα παιχνίδι είναι και αυτό μόνο που βρωμάει …Εχω ελλείψεις π.χ ξενόγλωσσων αλλά δεν τους παίρνω εσκεμμένα λόγο πίεσης κάποιας ειδικής κατηγοριας …απλά περιμένω …απορροφώ τα φεκ σε άλλες υπηρεσίες , αλλά δεν τα εξαντλώ αφήνω ένα δυο….η μεταβατική σε ισχύ δλδ …περνά ο καιρός και εμφανίζω τα κενά …μόνο που τα φεκ έχουν φύγει… οποτε απορροφώ από ειδικές κατηγορίες…Σενάριο… εγώ αυτό έχω σκεφτεί με τα όσα έχω δει ως τώρα και αυτό θα σκεφτώ …όταν δεν ακουμπήσουν καν ειδικότητες που έχουν πολλά εκκρεμή φεκ…
vasbio δωσε λινκ για να δουμε τα ονοματα
προς άνοιξη πλευρά θα καλέσουν τα φεκ...όπου θέλουν να μπαλώσουν τρύπες κεπ κ.ακαι προς φθινόπωρο μεριά θα εξαντλήσουν τις άλλες κατηγορίες 24+ 30μην...στα σχολεία...δεν ειναι τρολαρισμα ...μετά την εγκύκλιο αυτή..προσπαθώ να βγάλω ενα συμπέρασμα... γιατι οταν καλεί π.χ 30 μηνο και αφήνει κάποιες ειδικότητες στην απεξω...χμ...για παράδειγμα με τα ποσοστά που διορίζει...αν μετρήσει κάποιος πόσοι ειναι 30μην και 24+ασεπ ΧΩΡΙΣ το 60-40 στους αγγλικούς και γυμναστές μονάχα...θα πάθει κοκομπλοκο....όταν λοιπόν δεν καλείς ένα άτομο απο εκεί.... κάτι μου βρωμάει πρέπει να δοθεί μια απάντηση στο τι θα κάνουν αυτά τα φεκ ...και η μόνη απάντηση που βρίσκω είναι αυτή.
θα διορίσει περίπου 100 εκπαιδευτικούς από όλες τις ειδικότητες 30 θα είναι οι φιλόλογοι.
Αβαθμια και