0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θεωρητικά μπορούν... το θέμα είναι θα το επιτρέψει το ΕΣΠΑ ή θα πει "δώσαμε" και "δεν έχει άλλο";.... Διότι φέτος οι αναπληρωτές προσλήφθησαν αποκλειστικά μέσω ΕΣΠΑ. Είναι μια κρίσιμη λεπτομέρεια αυτή που πραγματικά αγνοώ την τύχη της.
αυτό αποτελεί αναπάντητο ερώτημα. Σου ειπα, θεωρητικά μπορούν να πάρουν κάποιον άλλον στην θέση τους. Αλλά το ΕΣΠΑ είναι περίεργη κατάσταση, άκρως γραφειοκρατική και με πολλά ψιλά γράμματα. Μπορει δηλαδή να σου πει δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια π ίστωση δεύτερη φορά, η δεν μπορει το υπουργειο παιδείας να πάρει άλλα ΕΣΠΑ... δεν ξέρω... είναι λίγο περίεργο το ΕΣΠΑ πάντως. zoula νομίζω της δ/θμιας ήταν μέσω ΕΣΠΑ όλες αλλά δεν παίρνω και όρκο.Παρακολουθώ τις εξελίξεις μακρόθεν οπότε προφανώς μπορεί και να κάνω λάθος.
καλημερα σ ολους κ υπομονη..... αν καταλαβα καλα δεν φευγουν απο τις θεσεις τους οσοι δουλευουν ηδη !!!!!!!!!!!! το θεωρω καταρχιν πολυ θετικο αυτο, γιατι ποιος εκανε μετακομιση τωρα στη μεση της χρονιας αρον αρον δεν ξερω κ εγω που !!!!!!!!!! ( για μενα ειδικα θα ηταν η 3η απο σεπτεμβρη!!!!!!!!) ευχαριστο λοιπον πιστευω για ολους. τα υπολοιπα θα τα δουμε στην πορεια.... ειναι καλο αυτο που συμβαινει, οι διορισμοι εννοω γιατι μετα αποτοσα χρονια "οργωμα" θα ανηκουμε επιτελους καπου. οχι λυθηκαν τα προβληματα μας αλλα ειναι μειον ενα....το τσιγγαναριο που λεω εγω ... μακαρι ευχομαι να παει ο καθενας οσο κοντινοτερα, απο κει που επιθυμει κ για αυτους που ακολουθουν στους πινακες το καλοκαιρι πλησιαζει ....δεν μπορει να μην κανουν διορισμους για το14 !!!!!!!!!!! εδω εκαναν το 13!!!!!!!!!!!!! χαχαχα ΥΓ τελικα δεν πρεπει να ακουμε τις"Κασσανδρες" γιατι μονο την ψυχολογια κ το ηθικο μας χαλανε . αν ειναι να συμβει το ασχημο ...καλυτερα να μην το ξερω τελικα !!!!!!!!! αισιοδοξια κ υπομονη λοιπον !!!!!!!!!!