0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι από εσάς σκοπεύετε να καταθέσετε αιτήσεις για μόνιμο διορισμό, καλό θα ήταν αν το ξανασκεφτείτε: 1.Αυτοί που θα διοριστούν θα είναι λογικά στις πρώτες θέσεις του πίνακα των αναπληρωτών, άρα και οι πιθανότητες να δουλεύουν κάθε χρόνο είναι υψηλές.2.Αυξημένες πιθανότητες να είστε κοντά στα σπίτια σας ,παρά αν διοριστείτε( εκτός αν κατάγεστε από Κρήτη,Κυκλάδες κτλ)3.Δε θα έχετε το βραχνά της αξιολόγησης , άρα και οποιαδήποτε αρνητική κρίση ή μετέπειτα διαθεσιμότητα.4. Μισθολογικά μικρές διαφορές.5.Δωρεάν σίτιση σε στρατιωτικές λέσχες( ξ'ερω ότι είναι γελοίο αλλά εκεί μας έχουν καταντήσει)
Εχω δύο ερωτήσεις αν μπορεί καποιος να βοηθήσει ..Εαν δεν κάνεις αίτηση για διορισμό ενώ είσαι μέσα στη σειρά για διορισμό απο ασεπ μέχρι τις 31/1/2014, α)χάνεις τον διορισμό ;β) χάνεις τη σειρά σου για διορισμό για την επόμενη φορά που θα ξαναβγούν θέσεις ;
Σωστά τα λέει ο nikolopol. Παίζει ρόλο ποια είναι η ειδικότητά σου.Αν είσαι ηλεκτρολόγος ή μηχανολόγος ή ναυπηγός ΤΕΙ δεν έχεις πρόβλημα (γιατί δεν τους καλεί όλους).Αν όμως είσαι γεωπόνος ή οχημάτων που τους καλεί όλους...ίσως να έχεις πρόβλημα(αν και δεν αναφέρει ότι καλεί για τελευταία φορά, όπως γράφει ξεκάθαρα η εγκύκλιος της πρωτοβάθμιας)
Lasid ευχαριστώ !Είμαι ηλεκτρολόγος 17.03 (είχαμε μιλήσει παλιά και τηλεφωνικά αν θυμάσαι).
Και εξάλλου δεν ξέρουμε του χρόνου τι θα γίνει! Θα πάρουν αναπληρωτές και πόσους!
Πήγα σήμερα να κανω αιτηση στην πρωτοβαθμια της περιοχής μου και δεν λειτουργούσε το σύστημα !! Αντιμετώπισε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Εγω θα πάω πάλι αύριο και ελπίζω να ξεμπερδεψω.
Απο οτι ξερω (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο LASID) δεν χανεις διορισμο .....ουτε την σειρα σου....αλλα περιμενε στα σιγουρα να σου απαντησει ο Lasid....μιλαμε παντα για ειδικοτητες που θα εχουν απομεινει και αλλοι διοριστεοι για διορισμο και οχι για ειδικοτητες που τελειωνουν οι διοριστεοι.