0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποια ενημέρωση για μόνιμους διορισμούς το 2014 - 2015 στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση υπάρχει; Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι διαδικασίες για μεταθέσεις, αποσπάσεις, αναπληρώσεις κλπ έχουν επιτέλους αρχίσει να κινούνται, ωστόσο ούτε μια λέξη δεν ακούγεται για διορισμούς. Στη βουλή γίνονται επερωτήσεις για το άνοιγμα των πινάκων και δεν ασκείται καμιά πίεση για την κάλυψη των κενων οργανικών θέσεων με μόνιμους διορισμούς. Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να ...φωνάζουμε και να απαιτούμε τον διορισμό εκπαιδευτικών τουλάχιστον στην αναλογία (1 προς 5).
Οπότε έχουν και τον εκβιασμό: αποδέχεσαι όποια θέση σου πλασάρουμε, ή χάνεις το δικαίωμα διορισμού.Άραγε, πόσο νόμιμα (και όχι νομότυπα) είναι αυτά, και πώς κάποιος θα μπορούσε να το αντικρούσει δικαστικά (θα μου πεις, με ποια δικαιοσύνη.. αυτή που επιδικάζει αυξήσεις μισθού στον εαυτό της; )
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64034752. O Λοβέρδος τι κανει;Θα δουλευουν οι αναπληρωτες κι εμεις οι διοριστεοι ΑΝΕΡΓΟΙ
Γι αυτό, όσοι θέλετε να διοριστείτε ως καθηγητές,πιέστε όλους τους παραπάνω να σπρώξουν να σας διορίσουν,για να διοριστούν κι αυτοί.Κοινωνικό αυτοματισμό το λένε οι κοινωνιολόγοι,εγώ το λέω κυνισμό.Μην ξεχνάς πως όλοι οι παραπάνω πάνε αναπληρωτές και εργάζονται,ενώ εσείς είστε άνεργοι.Ε,όπως αυτοί περίμεναν να πιέσετε εσείς για να διοριστούν εκείνοι,κάντε κι εσείς το ανάποδο.Κι αν δεν τα καταφέρουν,πηγαίνετε στο μουσείο να κάνετε τα αγάλματα!!!